Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil: Empathy needs only colors 9 – 11 iulie 2021, între orele 13.00-21.00, Sala Media Muzeul Național al Țăranului Român

0

Empathy needs only colors e o expoziție de grup caritabilă. Comunitatea artiștilor din graffiti și street art susține o cauză umanitară printr-o strângere de fonduri.

În urma unui accident, graffer-ul ENOC a fost diagnosticat cu politraumatism, în prezent, fiind paralizat parțial. Deoarece există șanse de recuperare, dacă urmează un tratament în primul an după accident, este nevoie să strângem suma necesară până la finalul lunii iulie 2021. În România nu poate beneficia de aceste proceduri, motiv pentru care ENOC poate opta pentru tratament în Elveția (cost 30.000 euro) sau în Thailanda (62.000 dolari). ENOC a fost acceptat la un spital din Thailanda pentru transplantul de celule stem, după ce a avut, deja, numeroase intervenții chirurgicale.

50 de artiști expun spre vânzare în trei spații: Galeria Neagră, Muzeul Național al Țăranului Român și ETAJ artist-run space. În cadrul deschiderii expoziției la Galeria Neagră, ENOC a pictat live.

Artiștii care expun sunt:
Cage
Biex
Homeboy LDJ
Erps

Pandele

MSER
Pisica pătrată
Ortaku
Lost.optics
IRLO
Privește cerul
Robert OBERT
Zgondy
Alex Baciu
Mosek
Aeul
Oksen
Roper
Ohboy
Tpst
Hopa
Whyx
Lucian Sandu-Milea

Obie Platon

Gaciu

Runo
Andrei Grigorescu
Schoppel Cut
Chimie Mișu Foarfecă
Thoth Julay
KSELEQOQYNQYSHY
PSETT
Dru
Pulsar

Harcea Pacea
Popescu
Iluc.
Coon One
SEMANTIX
Wezo
Alexandru Ștefan Răduță

9j9 Studio

CHICO

Breza

KERO

OCU

HIERO

Lux

CHILL

Dreptu

Suma obținută în urma vânzării tablourilor va fi donată integral beneficiarului. De asemenea, orice ajutor financiar este binevenit, putând fi direcționat beneficiarului, cu mențiunea Pentru ENOC, astfel:

Cont RON
RO33RNCB0318000512200001

Cont EUR
RO41INGB0000999907524075
Bancă beneficiar: ING Bank București Centrală
Cod SWIFT: INGBROBU

REVOLUT
0727 954 435

Sau
https://www.gofundme.com/f/help-david-to-walk-again

Expoziția este cu acces gratuit și va fi deschisă publicului între 9-11 iulie între orele 13.00-21.00.

Vernisajul va avea loc pe data de 9 iulie, ora 17:00

Vizitarea expoziției se va desfășura respectând toate normele igienico-sanitare.

Parteneri media ai MNȚR: Radio România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, RFI România, Historia, Igloo, Arhitectura, Observator Cultural, Infinitezimal, Ziarul Lumina, LiterNet.ro, www.agerpres.ro, www.ordineazilei.ro, www.modernism.ro, propagarta.ro, www.matricea.ro, www.promenada-culturala.ro, www.daciccool.ro, www.gokid.ro, www.onlinegallery.ro, www.cooperativaurbană.ro, www.accmediachannel.ro, revistapatronatuluiroman.ro, www.iqool.ro, www.Financiarul.ro, www.News24.ro, Terra Magazin.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.