Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil: cortul senzorial Sense, o experiență senzorială bazată doar pe pipăit, miros și gust

0

Un weekend cu cortul… senzorial!

Sense Internațional România, cu sprijinul Decathlon și Kreativity, vă prezintă CORTUL SENZORIAL! Explorează pentru câteva clipe viața persoanelor cu surdocecitate (deficiență de văz și de auz), alături de un ghid Sense, care îți va oferi o experiență senzorială bazată doar pe pipăit, miros și gust!

Sense International Romania - cort senzorial
Evenimentul se desfășoara în trei finaluri de săptămână, după următorul program:

1. În cadrul Decathlon Berceni, în zilele de 9 și 10 aprilie, între 12:00 și 16:00
2. În cadrul Decathlon Băneasa, în zilele de 16 și 17 aprilie, între 12:00 și 16:00
3. În cadrul Decathlon Iuliu Maniu, în zilele de 23 și 24 aprilie, între 12:00 și 16:00

Sense Internațional România te invită să experimentezi pentru câteva minute ce înseamnă să nu te poți baza pe văz și pe auz și te va ghida într-un univers cu totul special! Legat la ochi și cu urechile acoperite, vei avea posibilitatea să explorezi diferite obiecte și materiale care se adresează simțului tactil (texturi și forme diferite etc), simțului olfactiv (plante aromatice, etc) și gustativ (boluri cu bomboane, fructe etc).

Închide-ți ochii, acoperă-ți urechile și deschide-ți sufletul pentru copiii cu surdocecitate din România!

Despre Sense Internațional România

Fundația Sense Internațional România a fost înființată în 2001 și de atunci se ocupă de oferirea de programe speciale pentru copiii cu surdocecitate (deficiență de văz și de auz) din țară. Misiunea fundației este de a lucra în parteneriat cu persoanele cu surdocecitate, famiile lor, medici și specialiști, pentru a le oferi consiliere, oportunități și sprijin. Până în prezent, Sense Internațional România a creat trei programe naționale pentru copiii și tinerii cu surdocecitate: Programul Educațional, cel de Intervenție Timpurie și cel Vocațional. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul official www.surdocecitate.ro.

Evenimentul se încadrează în Campania de redirecționare a 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.