Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil „Black Light Party”

0

Eventarity prezintă:

BLACKLIGHT PARTY

Vino în data de 13 decembrie la Atelierul de Producție să petreci primele zile de iarnă alături de noi și să iei parte la cel mai mare UV PARTY !

 10424316_707900589317943_106326276476954179_n

Vă propunem o petrecere tematică, destinată tinerilor și amatorilor de senzații tari, o petrecere în care veți avea ocazia să fiți pictați cu vopsea fosforescentă și să vă distrați pe beat-urile unora dintre cei mai talentați DJ la momentul actual, In Flex, Control Freak, Alienmade, Jakoban.

Party-ul nostru are și un scop caritabil, încă un motiv să ne alegi pe noi. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați programului „Ajungem Mari” desfăşurat de Asociaţia Lindenfeld, ce îşi propune, cu ajutorul voluntarilor, să ajute copiii din centrele sociale sau din medii defavorizate să „crească mari”, adică să se dezvolte personal şi educational prin cunostinţele şi pasiunile voluntarilor. Pentru asta au nevoie de fonduri pentru asigurarea materialelor din timpul atelierelor şi workshop-urilor cu traineri specializaţi, pentru activităţile recreative din afara centrelor (excursii, filme, vizite la muzee etc.) sau pentru activităţi ce au ca scop orientarea profesională a tinerilor, ajutându-i să cunoască realitatea din afara centrelor de plasament şi oportunităţilor de carieră.

Detaliile le puteți găsi pe site-ul www.ajungemmari.ro sau pe FB lor https://www.facebook.com/ajungemmari?fref=ts.

Entrance fee:

20 RON sau 15 RON dacă aduci și o jucărie pentru copiii de la Asociația „Ajungem Mari”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.