Eveniment artistic cu impact social, Green Monarchy @ Casa Carol 53

0

Green Monarchy

Eglantina

O lume pentru o seară

Pe data de 23 octombrie, de la ora 19:00, Casa Carol 53 (Bucuresti) va găzdui Green Monarchy- Eglantina, un eveniment artistic cu impact social. Fata cu sânge verde îşi lansează noua colecţie de tablouri într-un stil atipic, într-o locaţie inedită, printr-un mix de arte ce susţine aceeaşi idee:  Supraomul.

13 tablouri pe două niveluri şi două stiluri diferite: unul futurist şi celălalt, retro-elegant. Aroma vinurilor alese dela Crama Ceparise va îmbina cu recitalurile de pian, iar cocktailurile cu sânge verde realizate special de Laboratorul de Cocktailuri, vor introduce invitaţii într-o atmosferă unică în care eleganţa este sinonimul deserturilor marca Tort Design.  Jocurile teatrale, dansul contemporan şi remixurile unor piese celebre se mulează perfect pe arhitectura Casei Carol, alcătuind un eveniment complex şi complet în care arta depăşeşte graniţe şi pune o clădire de patrimoniu într-o nouă lumină.

„Eu nu-s bărbat şi nici femeie

Nici om, doar Creator de lumi…”

Cu fiecare expoziţie, Eglantina construieşte o altă lume. Dincolo de cuvinte, Green Monarchy este o lume pentru o seară.

Parteneri:  Carol 53, Crama Cepari, TortDesign, Laborator, 18Lounge, Medik8, EnRose, Media Creative, Ana Marin Make Up, Parlor, Canvas, aDs.

Parteneri media:  BeWhere, HayMagazine, ArtLine, GoingOut, Bucharest Guide, Radar de

Media, HyperFlash, Cariere, 121.ro, Metropotam, Orasul meu, Modernism, Radio Lynx, Romania Pozitiva, ArtAct Magazine, Bucharest Style, Vernisaje, Business Woman, Tilllate.

Un eveniment recomandat de:  Ziare.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.