Eveniment “cu lipici” / 23 iulie 2010

0

Toti ne pregatim de concedii, sa vizitam locuri exotice sau mergem undeva sa ne incarcam bateriile. Pentru cei care nu si-au facut inca planuri sau care inca au ramas in Bucuresti, venim cu un nou concept « serios » de interactiune si fun.

Ai chef de joaca si de distractie? Iti propunem un playground – un spatiu de « joaca »  pentru oameni mari – un loc care sa faciliteze socializarea si descoperirea reciproca intr-o maniera naturala si fun.

Noi iti punem la dispozitie instrumentele, modul si locul de distractie, tu vino cu chef de joaca si dorinta de a cunoaste oameni noi  si interesanti.

Vom incepe seara cu zambetul pe buze si cu buna dispozitie, pentru ca am pregatit pentru tine:
·    O competitie, ca sa aflam cat mai multe lucruri unii despre ceilalti si sa exploram. Premisa acestei povesti – „You can find out more about a person during an hour of play than during a year of conversation.”(Plato)
·    Twister – ca sa facem miscare si sa radem cu gura pana la urechi
·    Lie game – dar nu iti dezvaluim mai multe deocamdata
·    Team finger painting – ca sa ne umplem de culori
·    Board games – jocuri de negociere si alte activitati interactive.

Cui se adreseaza?
·    Top si middle-managerilor si antreprenorilor – dupa o zi solicitanta de munca
·    Oamenilor de marketing, financiar, vanzari si IT, care vor sa-si exerseze spiritul ludic
·    Expertilor si specialistilor care inca mai stiu cum sa se joace ca niste « oameni mari »
·    Tuturor celor care vor sa interactioneze cu persoane interesante, vesele si puse pe joaca

Ce obtii in urma participarii ?
·    Petreci un timp placut, intr-o companie placuta
·    Rasete, veselie si voie buna
·    Noi prieteni
·    Fun si relaxare
·    De ce nu, poate intalnesti pe cineva special.

Responsabili cu initiativa, organizarea si atmosfera:

UmbrellaforTwo este prima agentie de matchmaking din Romania dedicata profesionistilor din mediul business, care a preluat  principiile de head-hunting din recrutarea profesionala si le aplica in aria sentimentala, in scopul facilitarii de relatii pe termen lung.

Romanian Managers este prima Comunitate de Afaceri activa din Romania, adresata tuturor Managerilor si Antreprenorilor, care faciliteaza schimbul de informatii, idei, experienta si participarea in cadrul intalnirilor de networking.

Life After Work este o organizatie non-guvernamentala care propune alternative de petrecere a timpului liber. Prin evenimente, experiente si spatii de joaca pentru adulti, invitam la explorarea potentialului si creativitatii fiecaruia, pentru un impact pozitiv asupra comunitatii.

Pentru a participa la acest eveniment trimite un mesaj la: cosmina.pacurar@kingstone-group.com

Costul participarii: 95 lei.
Evenimentul va avea loc in 23 iulie 2010 la Cafepedia Romana, incepand cu ora 19.30.

Ne intalnim acolo!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează