Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EUROPAfest 2016 selectează voluntari ”Inspirăm oameni, creăm experințe”

0

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic dă șansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea ediției 2016 și de a se alătura echipei ca voluntari. Aplicațiile sunt deschise până pe 18 martie. Mai multe detalii despre voluntariat se găsesc pe site-ul organizatorului www.jmEvents.ro

afis_EUROPAfest2016

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:

“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2016 este locul ideal pentru tine !”

Festivalul dorește să deschidă gustul tinerei generații pentru implicare responsabilă în comunitate. Punând accent pe calitate și profesionalism, EUROPAfest oferă tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizantă din spatele scenei, de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a cunoaște oameni noi și de a trăi experiențe memorabile. 

EUROPAfest 2016 – jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2016 festivalul sărbătorește 11 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 12 – 21 mai 2016, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, concurs de pian, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.