Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EUROPAfest 2015 și-a desemnat câștigătorii

0

Proiecte muzicale excepționale și evoluții inedite 

După 10 zile de muzică bună, seri savuroase de jazz și acorduri de vioară, EUROPAfest și-a prezentat sâmbătă, 23 mai, pe scena Teatrului Odeon, laureații ediției cu numărul 22.

Spectacol la puterea a patra la Bucharest International Jazz Competition unde juriul a avut dificila sarcină de a alege câștigătorul după o finală mai mult decât incendiară. Shalosh | Israel, Mynah | Italia, Atom String Quartet | Polonia și Pilot | Australia au încercat să cucerească publicul spectator prin momente artistice inedite și proiecte îndrăznețe. Câștigătorii ediției 2015 sunt: Atom String Quartet | PoloniaGrand Prize Winner, în timp ce titlul de „Best Band” le-a revenit celor de la Pilot | Australia.

 photo_by_Teodor Oroianu

Nu doar fanii jazz-ului au stat cu sufletul la gură. Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti și-a anunțat laureații la cele 3 categorii de vârstă. Dacă ar fi să caracterizezi pe scurt seara decernării premiilor, fără doar și poate experiența unui concurs internațional desfășurat la standarde înalte, emoția și bucuria sunt elementele cu care ar fi identificată.

De asemenea, Casa Regală a acordat Diploma de excelență unei companii partenere a festivalului, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României fiind prezent la festivitate.

 

După 2 ore și jumătate de muzică, emoție și plăcere, publicul a părăsit cu greu sala, oscilând între nostalgia unui final și entuziasmul ediției viitoare.

Laureații EUROPAfest 2015

Trupele care au evoluat în Finala Bucharest International Jazz Competition 2015 au fost:

SHALOSH – Israel

Gadi Stern – pian

Daniel Ben Horin – contrabas

Matan Assayag – tobe

MYNAH – Italia

Antonio De Donno – tobe

Gabriele Di Franco – chitară

Federico Pecoraro – bas

ATOM STRING QUARTET – Polonia

Dawid Lubowicz – vioară

Mateusz Smoczynski – vioară

Michal Zaborski – violă

Krzysztof Lenczowski – violoncel

PILOT – Australia

Richard Butler – saxofon

Kanyakumar Shome – chitară electrică

Liam Butler Webb – clape

Jack Davies – bas electric

Joshua Koop – tobe

 

Best Band: PILOT – Australia

Grand Prize Winner: ATOM STRING QUARTET – Polonia

 

Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti 2015

 

Categoria B ( până la 14 ani )

 

Finaliști

Sabina Silaghi – România

Aleksandar Zayranov – Bulgaria

Simon Zhu – Germania

Antoni Ingielewicz – Polonia

 

Premii

Premiul I: Antoni Ingielewicz – Polonia

Premiul al II-lea: Aleksandar Zayranov – Bulgaria

Premiul al III-lea: Simon Zhu – Germania

 

Categoria C ( 14-18 ani )

 

Finaliști

Nikola Pajanovic – Slovenia

Mengna Zou – China

Songha Choi – Coreea de Sud, Marea Britanie

Radu Kis – România

Vanessza Korb – Ungaria

Kostiantyn Lukyniuk – Ucraina

 

Premii

Premiul I: Songha Choi – Coreea de Sud, Marea Britanie

Premiul al II-lea: Radu Kiș – România

Premiul al III-lea: Mengna Zou – China

Premiul special: Nikola Pajanovic – Slovenia

 

Categoria D (18 – 30 ani )

 

Finalisti

Ekaterina Valiulina – Rusia, Elveția

Amalia Hall – Noua Zeelandă

Stepan Lavrov – Rusia, Austria

 

Premii

Premiul al II-lea: Amalia Hall – Noua Zeelandă

Premiul al III-lea: Ekaterina Valiulina – Rusia, Elveția

Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.