EUROPAfest 2015 Bucharest International JAZZ Competition

0

EUROPAfest 2015 lanseaza primul eveniment

Bucharest International Jazz Competition

16 – 23 mai 2015

afis_BIJC_2015_landscape

EUROPAfest lanseaza editia 2015 a Bucharest International Jazz Competition, unul dintre evenimentele de jazz cele mai apreciate, deopotriva de public si specialisti, cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa.

Perioada de aplicatii e deschisa pana pe 10 februarie 2015. Valoarea totala a premiilor se ridica la 7.000 Euro. Trupele si artistii interesati gasesc regulamentul si conditiile de inscriere pe site-ul jmEvents siwww.jazzcompetition.ro.

Intre 16 – 23 mai 2015 jazz-ul domina scena capitalei in cadrul Bucharest International Jazz Competition, aflat la a 9-a editie. Concursul, organizat de jmEvents, se desfasoara sub umbrela Festivalului International EUROPAfest 2015, un festival sinonim cu performanta, profesionalism si eleganta. Concursul promite si pentru editia aceasta intalniri de neuitat, emotie, concerte energice, public extaziat, atmosfera, inovatie imbinand concertele cu jam sessions, workhopuri si master-classes de jazz.

Bucharest International Jazz Competition este o adevarata explozie de culoare si energie. Totul se petrece spontan, bazandu-se pe talent, inspiratie si improvizatie. De-a lungul celor 9 editii, acesta a capatat reputatia de cel mai puternic concurs international de jazz din regiune, prezentand proiecte bine definite, cu viziune, cu teme inedite, din marile centre de jazz ale lumii.

Din SUA si pana in India cei mai buni jazz-isti ai noii generatii vor sosi la Bucuresti pentru concerte spectaculoase. Cu un construct atractiv, evenimentul are priza la public: exista emotii, mize mari, competitie, entuziasm si multe aplauze din partea spectatorilor. Castigatorul este desemnat de un juriu format din artisti si profesori, personalitati ale lumii de jazz internationale.

Editia 2015 a fost lansata. Sub sloganul „100% jazz and more” evenimentul promite seri pline de creativitate si libertate de expresie, atat pentru iubitorii genului, cat si pentru cei care doresc sa-i descopere savoarea.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.