EUROPAfest 2009

0
Hai la jazz! E gratis dacă eşti sudent! Dacă nu, tot e gratis, căci dacă îţi place jazzul nu o să simţi că dai un ban din buzunar 🙂 Începe azi, 7 mai. De la Mihail Muşat (LumeBuna) citire:

„16 ani de concerte, concursuri, intalniri de neuitat cu muzicieni din lumea intreaga, sinergii creatoare, emotii, public extaziat, atmosfera si bon-ton. Blues , jazz , pop & clasic, intr-un singur eveniment. Timp de o saptamana, 7 – 13 mai, EUROPAfest 2009 revitalizeaza scena muzicala a capitalei reunind in Bucuresti peste 300 de muzicieni din Europa, dar si de pe alte continente.
Concertul de deschidere – Ziua Europei. Prima zi este dedicata celebrarii Zilei Europei, un start in plina forta de momente de jazz, blues, pop si muzica clasica sustinute de numele de afis ale evenimentului. Evenimentul din acest an este organizat in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.”
Informatii complete despre eveniment pe Jmevent.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează