euroJOBZ, noul Ziar al ofertelor de munca

0

In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala „euroJOBZ – Ziarul ofertelor de munca”, destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Veti gasi in fiecare editie peste 500 de oferte de munca din tara si strainatate, povesti de succes ale celor care au reusit in cariera, interviuri cu angajatori si date interesante despre viata in alta tara.

Vom oferi cititorilor nostri sfaturi utile si recomandari despre: cum trebuie sa-ti pregatesti CV-ul, cum sa te prezinti si cum sa te comporti la un interviu, unde poti gasi cele mai bune cursuri de limbi straine, precum si informatii despre legislatia muncii.
Ne propunem sa devenim in scurt timp cea mai importanta sursa de informatie tiparita pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca, prin realizarea de parteneriate cu cele mai cunoscute agentii de recrutare din tara si strainatate, firme de consultanta si firme specializate in organizarea de cursuri de calificare si recalificare.

 

Consideram ca in actuala situatie socio-economica, in care din ce in ce mai multe companii se inchid sau isi restrang afacerea, iar numarul celor disponibilizati, someri sau asistati social creste de la o zi la alta, este nevoie de o platforma tiparita de informare si promovare in folosul oamenilor aflati in cautarea unui loc de munca in tara sau peste hotare.

„euroJOBZ – Ziarul locurilor de munca” este un ziar de nisa, un ziar care umple un gol in peisajul actual al presei scrise.

Nu ne propunem sa devenim un concurent al recrutarii on-line, care este foarte activa in acest moment, vrem sa venim ca o completare a ofertei de recrutare. Un ziar poate fi rasfoit in mijloacele de transport in comun, iar un anunt tiparit este mult mai usor de marcat si de regasit intr-un ziar decat intr-o baza de date. Ne adresam persoanelor care simt inca placerea rasfoirii unui ziar, acelui segment de cititori care nu utilizeaza sau nu beneficiaza de acces la mediul online.

„euroJOBZ – Ziarul locurilor de munca” apare intr-un tiraj de 20.000 de exemplare, este tiparit la tipografia Romprint si este distribuit in exclusivitate de Hiparion Distribution.

Suntem pe retelele sociale: www.facebook.com/euroJOBZ, www.twitter.com/eurojobz

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează