Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ești Explorator în Educație? Vino la evenimentul Teach for Romania din 31 martie!

0

Ce înseamnă să fii factor de transformare în educație? De unde începem? Răspunsul nostru: de la mic la mare. De la fiecare copil în parte, la întreg sistemul.

Cum? Aflăm pe 31 martie, la evenimentul Explorator în Educație de la Impact HUB.

Imagine eveniment Teach for Romania

Invitații noștri sunt oameni alături de care lucrăm la o educație altfel în România: profesori Teach for Romania, dar și alți actori importanți din mediul educațional românesc, care vin cu propriile exemple de transformare a educației românești.

Află cum experiența Teach for Romania te transformă, are impact asupra fiecărui copil cu care interacționezi și ajunge să schimbe comunitatea întreagă. Povestim despre cum arată cu adevărat o comunitate vulnerabilă, despre cum o distanță de 50 km de București poate însemna o cu totul altă lume, o lume pe care viitorii lideri ai educației au ales-o și o transformă prin implicarea lor.

Află cum îi pregătește și susține Teach for Romania și cum arată impactul lor, asupra clasei și asupra întregii comunități.

Hai să vorbim despre transformarea educației, cu adevărat.

Evenimentul va fi moderat de Paul Olteanu.

Înscrie-te aici până luni, 28 martie

Participarea este gratuită, dar limitată de locurile disponibile și condiționată de exprimarea motivației. Înscrierea va fi confirmată în cel mult cinci zile lucrătoare de la completarea formularului.

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 7 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate. Fiecare copil are dreptul să-și descopere potențialul și să-și îndeplinească visul. În anul școlar 2020-2021, 94 de cadre didactice, participanți în programul nostru, predau în 83 de școli, din 20 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 136 de alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România. Împreună ajungem astăzi la aproximativ 14 000 de copii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.