Ești Explorator în Educație? Vino la evenimentul Teach for Romania din 31 martie!

0

Ce înseamnă să fii factor de transformare în educație? De unde începem? Răspunsul nostru: de la mic la mare. De la fiecare copil în parte, la întreg sistemul.

Cum? Aflăm pe 31 martie, la evenimentul Explorator în Educație de la Impact HUB.

Imagine eveniment Teach for Romania

Invitații noștri sunt oameni alături de care lucrăm la o educație altfel în România: profesori Teach for Romania, dar și alți actori importanți din mediul educațional românesc, care vin cu propriile exemple de transformare a educației românești.

Află cum experiența Teach for Romania te transformă, are impact asupra fiecărui copil cu care interacționezi și ajunge să schimbe comunitatea întreagă. Povestim despre cum arată cu adevărat o comunitate vulnerabilă, despre cum o distanță de 50 km de București poate însemna o cu totul altă lume, o lume pe care viitorii lideri ai educației au ales-o și o transformă prin implicarea lor.

Află cum îi pregătește și susține Teach for Romania și cum arată impactul lor, asupra clasei și asupra întregii comunități.

Hai să vorbim despre transformarea educației, cu adevărat.

Evenimentul va fi moderat de Paul Olteanu.

Înscrie-te aici până luni, 28 martie

Participarea este gratuită, dar limitată de locurile disponibile și condiționată de exprimarea motivației. Înscrierea va fi confirmată în cel mult cinci zile lucrătoare de la completarea formularului.

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.