Esti creativ si iti place sa ii inspiri si pe altii?

0

Fundatia Chance for Life recruteaza voluntari veseli care sa participe la ateliere creative cu copii in scoli si gradinite din Bucuresti.

Scopul atelierelor este oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber copiilor care petrec prea mult timp in fata televizorului. In cadrul acestora organizam activitati non-formale, joculete si activitati de lucru manual care sa contribuie la dezvoltarea creativitatii, a abilitatilor de exprimare si comunicare, la dezvoltarea spiritului de echipa si la dobandirea de cunostinte generale din domenii ca: natura, arta, istorie, etc.

Proiectul contribuie la sustinerea programelor pentru integrarea socio-profesionala a 16 tineri cu dizabilitati institutionalizati.

De ce sa participi? Pentru ca:
– iti dezvolti creativitatea si capeti incredere in tine;

– participi la traininguri de educatie non-formala si de animatie;

– inveti ce sta in spatele unui joc si cum sa creezi chiar tu astfel de activitati;

– castigi experienta in lucrul cu copiii;

– ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa de voluntari romani si straini;
– poti participa la schimburi de tineret si traininguri nationale si internationale.

Vom semna un contract de voluntariat (care constituie experinta de lucru) si poti primi adeverinta de practica.

Atelierele se desfasoara in timpul saptamanii, dureaza o ora si se desfasoara in intervalul orar 9.00-16.00.

Daca iti plac copiii si iti doresti sa petreci 2 ore pe saptamana alaturi de ei, te invitam sa trimiti CV-ul si cateva randuri despre tine si despre motivatia de a participa in acest proiect la adresa diana.ferent@chanceforlife.ro pana pe data de 1 octombrie.

La final, iata parerea unui voluntar din proiect: „Lucrurile invatate la ateliere imi sunt foarte utile la noul loc de munca.  A fost o experienta care mi-a fost utila in primul rand pentru mine ca persoana, iar apoi profesional.” Monica Breazu, voluntar Omiduta Vesela martie – iunie 2012

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Mai multe informatii despre noi poti gasi pe chanceforlife.ro sau pe Facebook aici si aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează