Ești biciclist parte vătămată în urma accidentul de la finalul marșului ”Vrem piste pe șosea. Vrem un oraș pentru oameni”?

0

 Avocații Comunității Bicicliștilor din București îi reprezintă în instanță pe toți bicicliștii constituiți ca parte vătămată în urma accidentul din 21 septembrie 2013

Sâmbătă, 21 septembrie, la finalul marșului ”Vrem piste pe șosea. Vrem un oraș pentru oameni”, organizat de OPTAR și Comunitatea Bicicliștilor din București, 12 bicicliști au fost răniți în urma coliziunii cu un autoturism condus de un șofer care, în două momente distincte, a intrat intenționat în aceștia.

Comunitatea Bicicliștilor din București oferă tot sprijinul juridic bicicliștilor accidentați de respectivul șofer, judecat în acest moment în libertate. Până în prezent, câteva persoane au venit în contact cu cei doi avocați ai Comunității Bicicliștilor din București și au decis constituirea ca parte vătămată în cadrul unui proces de condamnare a șoferului pentru tentativă de omor.

Succesul demersului juridic depinde de numărul plângerilor, de implicarea celor accidentați și de promptitudinea acestora.

Persoanele vătămate sunt rugate să intre în contact, cât mai repede, cu reprezentanții juridici ai Comunității chiar dacă nu vor să înainteze demersuri legale.

De aceea, avocații Comunității Bicicliștilor din București fac un apel către toți cei care pot contribui cu informații relevante asupra respectivului incident.

De asemenea, orice persoană care poate pune la dispoziție o înregistrare video a momentelor în care șoferul auto îi accidentează pe bicicliști este rugată să intre în legătură cu avocații CBB.

Indiferent de tipul de implicare în cadrul acestui proces avocații Comunității Bicicliștilor din București asigură:

  1. Confidențialitatea absolută a persoanelor întâlnite pentru a discuta despre acest incident, fie că înaintează demersuri legale, reprezentați de avocații Comunității, fie că nu o vor face.
  2. Reprezentarea gratuită în instanță a tuturor persoanelor care vor să facă demersuri legale.

 

 sursa: Comunitatea Bicicliștilor din București

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează