Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ESENŢA – Fii fericit fara motiv. Rune Heivang in turneu in Romania.

0

ESENŢA – Fii fericit fara motiv. Pentru totdeauna.

„Fundatia ESENŢA este un loc unde intalnirea ta cu tine insati este posibila. Usa este deja deschisa. Trebuie doar sa faci un pas. Iti schimba viata.” – Rune Heivang

Fundatia ESENŢA ofera evenimentele gratuiteDespre cine esti, in esenta”, sustinute de maestrul norvegian Rune Heivang. In perioada martie – iunie 2015, asemenea evenimente vor avea loc in urmatoarele orase: Tg-Mures, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu, Craiova,Timisoara, Arad, Oradea, Deva, Bacau, Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti.

Fundatia ESENTA & Rune Heivang

Rune Heivang – cunoscut deja de catre multi romani ca fiind invatatorul care „preda lectii” despre ”fericirea fara motiv” – a calatorit 20 de ani prin toata lumea, in cautarea adevarului suprem despre natura umana. A studiat invataturi felurite de la samani si coach-i, vindecatori si medici, maestri spirituali si cercetatori, guru ai meditației si fizicieni.

Acum transmite cunoasterea la care a ajuns. Si continua sa o faca, si in Romania, prin Fundatia ESENŢA care organizeaza si ofera gratuit un numar mare de evenimente sustinute de Rune, in multe orase din Romania. Dincolo de religie, spiritualitate, psihologie, invațatura pe care o transmite Rune iti poate aduce ințelegerea unica de care ai nevoie și despre care maestrii iluminati au vorbit timp de mii de ani.

Fundatia ESENŢA, infiintata la sfarsitul anului trecut, accelereaza raspandirea cunoasterii transmise prin invatatura lui Rune Heivang. Astfel, in prima jumatate a lui 2015, Fundatia ESENŢA organizeaza un numar de 22 de evenimente gratuite sustinute de Rune Heivang, in 17 orase din toata tara.

Deja, mii de oameni din Romania au avut acces la aceasta cunoastere care a schimbat viata multora dintre ei.  O marturisesc ei insisi, in paginile de web si de Facebook ale Fundatiei Esenta si Rune Heivang, presedinte si membru fondator.

„Ceea spunem, ceea ce impartasim si transmitem este pentru tine, cel/cea care esti gata sa faci pasul dincolo de minte si sa descoperi o cunoastere unica: cine esti cu adevarat. Vei descoperi adevarata fericire si libertate de durata… si cum sa traiești in armonie cu legile din acest univers!

Mai multe despre Fundatia ESENŢA si evenimente gasesti aici: http://runeheivang.ro/fundatia-esenta/ sau in pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fundatia.esenta

Mai multe despre Rune Heivang poti afla aici: http://www.runeheivang.ro  si in pagina de Facebook https://www.facebook.com/runeheivangromania

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.