ESENŢA – Fii fericit fara motiv. Rune Heivang in turneu in Romania.

0

ESENŢA – Fii fericit fara motiv. Pentru totdeauna.

„Fundatia ESENŢA este un loc unde intalnirea ta cu tine insati este posibila. Usa este deja deschisa. Trebuie doar sa faci un pas. Iti schimba viata.” – Rune Heivang

Fundatia ESENŢA ofera evenimentele gratuiteDespre cine esti, in esenta”, sustinute de maestrul norvegian Rune Heivang. In perioada martie – iunie 2015, asemenea evenimente vor avea loc in urmatoarele orase: Tg-Mures, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu, Craiova,Timisoara, Arad, Oradea, Deva, Bacau, Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti.

Fundatia ESENTA & Rune Heivang

Rune Heivang – cunoscut deja de catre multi romani ca fiind invatatorul care „preda lectii” despre ”fericirea fara motiv” – a calatorit 20 de ani prin toata lumea, in cautarea adevarului suprem despre natura umana. A studiat invataturi felurite de la samani si coach-i, vindecatori si medici, maestri spirituali si cercetatori, guru ai meditației si fizicieni.

Acum transmite cunoasterea la care a ajuns. Si continua sa o faca, si in Romania, prin Fundatia ESENŢA care organizeaza si ofera gratuit un numar mare de evenimente sustinute de Rune, in multe orase din Romania. Dincolo de religie, spiritualitate, psihologie, invațatura pe care o transmite Rune iti poate aduce ințelegerea unica de care ai nevoie și despre care maestrii iluminati au vorbit timp de mii de ani.

Fundatia ESENŢA, infiintata la sfarsitul anului trecut, accelereaza raspandirea cunoasterii transmise prin invatatura lui Rune Heivang. Astfel, in prima jumatate a lui 2015, Fundatia ESENŢA organizeaza un numar de 22 de evenimente gratuite sustinute de Rune Heivang, in 17 orase din toata tara.

Deja, mii de oameni din Romania au avut acces la aceasta cunoastere care a schimbat viata multora dintre ei.  O marturisesc ei insisi, in paginile de web si de Facebook ale Fundatiei Esenta si Rune Heivang, presedinte si membru fondator.

„Ceea spunem, ceea ce impartasim si transmitem este pentru tine, cel/cea care esti gata sa faci pasul dincolo de minte si sa descoperi o cunoastere unica: cine esti cu adevarat. Vei descoperi adevarata fericire si libertate de durata… si cum sa traiești in armonie cu legile din acest univers!

Mai multe despre Fundatia ESENŢA si evenimente gasesti aici: http://runeheivang.ro/fundatia-esenta/ sau in pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fundatia.esenta

Mai multe despre Rune Heivang poti afla aici: http://www.runeheivang.ro  si in pagina de Facebook https://www.facebook.com/runeheivangromania

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează