ERTON. Expoziție de scupltură în aer liber. 6 – 20 decembrie 2023, Aleea Samurcaș, Muzeul Național al Țăranului Român

0

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă miercuri, 6 decembrie 2023, de la ora 17.00, la vernisajul expoziției de sculptură în aer liber, ERTON. 

Expoziția este o comemorarea a lui Erton Muço, absolvent al Universitatea Națională de Arte București, Secția Sculptură, artist de origine albaneză dispărut prematur în acest an. Expoziția reunește operele a 30 de artiști contemporani lui Erton. 30 de sculpturi în aer liber vor fi expuse de colegi, prieteni și profesori pe aleea Samurcaș a Muzeul Național al Țăranului Român, în perioada 6 – 20 decembrie 2023. 

Organizatori: Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane, Societatea Cultural-Artistică de Tineret Concret. 

Sponsor: DAW BENȚA România, 

Cu sprijinul Adinei POPESCU

Curator: Mircea Tancău

Parteneri media ai MNȚR: Radio România, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, RFI România, Historia, Igloo, Arhitectura, Observator Cultural, Infinitezimal, Revista Timpul, Ziarul Lumina, LiterNet.ro, Agenția Națională de Presă AGERPRES, spotmedia.ro, www.ordineazilei.ro, www.modernism.ro, propagarta.ro, www.matricea.ro, www.promenada-culturala.ro, www.daciccool.ro, www.gokid.ro, www.onlinegallery.ro, www.invietraditia.ro, www.accmediachannel.ro, revistapatronatuluiroman.ro, cult-ura.ro, www.iqool.ro, www.Financiarul.ro, www.News24.ro, www.qmagazine.ro, visitbucharest.today, zelist.ro 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.