Eroii contemporani sunt la ShortsUP / Bucuresti 12 noiembrie 2010

0

Vineri, 12 noiembrie, ora 20:00, la The ARK (Calea Rahovei 196A/ Uranus 150), o noua selectie cu cele mai premiate scurtmetraje din lume vor fi prezentate de ShortsUP, impreuna cu Discovery Romania, sub titlul EROI CONTEMPORANI.

Pe langa 2 ore de scurtmetraje ShortsUP, cu eroi contemporani la care nici nu va gandeati, la eveniment vor fi proiectate si filmele scurte produse de Discovery, cu cei 7 romani indrazneti. Scurtmetrajele prind viata la ShortsUP, caci o parte dintre eroii din filmele Discovery se vor afla la eveniment, cu demonstratii live si fotografii din aventurile lor in jurul lumii.

via liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează