Episodul 3: mecanismele și factorii care duc la ambuteiajele din trafic, precum și măsurile ce pot fi luate pentru a evita aceste situații. VEZI VIDEO!

0

Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ din România și Comunitatea Bicicliștilor din București lansează episodul trei din seria Mobilitatea Urbană în cadrul campaniei naționale de conștientizare cu privire la nevoia și beneficiile unei infrastructuri propice dezvoltarii urbane durabile. 
 mobilitatea urbana pe intelesul tuturor
In primele materiale s-a explicat mecanismul de congestionare a traficului în condițiile lărgirii benzilor de rulare pentru autoturisme (inducerea traficului) si s-au prezentat măsurile simple aplicate de profesionişti în cazul congestiilor urbane (evaporarea traficului).

Episodul lansat azi explică mecanismele și factorii care duc la ambuteiajele din trafic, precum și măsurile ce pot fi luate pentru a evita aceste situații.

Pentru a accesa episodul 3, click aici: http://goo.gl/4MmbvU

Materialul este al treilea dintr-o serie de mai multe mini productii video care fac parte dintr-o campanie natională de informare  cu privire la mobilitatea urbană durabilă. Având în vedere lipsa de dezbatere pe marginea acestui subiect și preocuparea redusă a autoritătilor pentru o infrastructură în acord cu principiile mobilitătii durabile, OPTAR și CCB și-au asumat informarea și educarea publicului printr-o campanie natională.

Pentru a viziona toate productiile lansate până acum, click aici: http://optar.ro/mobilitatea-urbana-pe-intelesul-tuturor.html

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează