Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Episodul 3: mecanismele și factorii care duc la ambuteiajele din trafic, precum și măsurile ce pot fi luate pentru a evita aceste situații. VEZI VIDEO!

0

Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ din România și Comunitatea Bicicliștilor din București lansează episodul trei din seria Mobilitatea Urbană în cadrul campaniei naționale de conștientizare cu privire la nevoia și beneficiile unei infrastructuri propice dezvoltarii urbane durabile. 
 mobilitatea urbana pe intelesul tuturor
In primele materiale s-a explicat mecanismul de congestionare a traficului în condițiile lărgirii benzilor de rulare pentru autoturisme (inducerea traficului) si s-au prezentat măsurile simple aplicate de profesionişti în cazul congestiilor urbane (evaporarea traficului).

Episodul lansat azi explică mecanismele și factorii care duc la ambuteiajele din trafic, precum și măsurile ce pot fi luate pentru a evita aceste situații.

Pentru a accesa episodul 3, click aici: http://goo.gl/4MmbvU

Materialul este al treilea dintr-o serie de mai multe mini productii video care fac parte dintr-o campanie natională de informare  cu privire la mobilitatea urbană durabilă. Având în vedere lipsa de dezbatere pe marginea acestui subiect și preocuparea redusă a autoritătilor pentru o infrastructură în acord cu principiile mobilitătii durabile, OPTAR și CCB și-au asumat informarea și educarea publicului printr-o campanie natională.

Pentru a viziona toate productiile lansate până acum, click aici: http://optar.ro/mobilitatea-urbana-pe-intelesul-tuturor.html

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.