Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ensight Management Consulting lansează o nouă campanie de recrutare pentru ‘Ensight Internship Challenge’

0

Odată cu începutul noului semestru universitar, Ensight Management Consulting lansează o nouă campanie de recrutare de absolvenți și studenți pentru o nouă ediție a evenimentului ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 30 octombrie 2015.

Ensight Internship photo

Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților, de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.

Cei mai buni candidați vor fi premiați cu câte un internship de 3 luni (dintre care două luni plătite) în echipa liderului pieței locale de management consulting, Ensight Management Consulting.
Testarea propriu zisă presupune rezolvarea unui studiu de caz în echipă, iar cei mai buni dintre candidați, care vor arăta dinamism, pasiune și creativitate, vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte, vor învăța metodologia de lucru și vor beneficia de oportunități de dezvoltare profesională.
Mesajul campaniei din această toamnă subliniază importanța unui program de internship pentru un student la începutul carierei și necesitatea ca acest program să ofere absolventului un cadru real de dezvoltare profesională.

‘La Ensight, ne facem singuri cafeaua. Tu doar experimentezi domeniul consultanței.’ este mesajul campaniei Ensight Internship Challlenge 2015.

Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship și să îl trimită, împreună cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro până la data de 19 octombrie 2015.

De asemenea, studenții sunt invitați să participe la prezentările susținute de către consultanții Ensight în universitățile din capitală. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de eveniment.

Ensight Management Consulting (www.ensight.ro) este liderul pieței de consultanță în management din România, raportat la cifra de afaceri și numărul de consultanți.

De la înființarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru următoarele arii de activitate: strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie, oferind astfel soluții integrate de consultanță și răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

Din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al uneia dintre cele mai puternice rețele de consultanță în management din Europa: Nextcontinent, cu 33 de birouri în 28 de țări și o echipă de 1.100 de consultanți.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.