Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Engagement pentru tânăra generație” dezbătut la HR Executive Learning Breakfast alături de eMag și The Entrepreneurship Academy

0

Romania-Insider.com și Ideograf organizează seria de întâlniri lunare intitulată HR Executive Learning Breakfast și care este dedicată, în principal, profesioniștilor din domeniul resurselor umane. Scopul acestora este acela de a crea un for de dezbatere și un spațiu de întâlnire între oameni cu aceleași preocupări din zona resurselor umane, fie ei manageri HR, directori generali ori antreprenori.

Cea de-a doua întâlnire din această serie va avea loc pe 16 mai, între orele 9.30 și 11.30, la Maastricht School of Management, și va avea ca temă de dezbatere „Engagement-ul pentru tânăra generație”. Alături de Sandra Jitianu, consultant în management și trainer, repezentant al companiei Ideograf, se vor afla Delia Sofonea, HR Director la eMag și Cosmin Alexandru, Decan al The Entrepreneurship Academy, care vor împărtăși din experiența lor de lucru cu tinerii.

Seria de întâniri este organizată cu sprijinul 7card, Nespresso și Maastricht School of Management, iar gustările sunt oferite de Sweeteria.

Primul eveniment din serie a avut ca temă retenția angajaților și a avut loc pe 28 martie în prezența a peste 30 de manageri HR, directori si antreprenori. Invitați au fost Cristian Popescu, Director HR la ProTV și Sergiu Neguț, decan al Maastricht School of Management.

Ne dorim ca această serie de întâlniri să creeze un context favorabil schimbului de idei cu oameni preocupați de aceleași problematici de HR. Tocmai de aceea marea parte a timpului din fiecare întâlnire l-am alocat pentru discuții și networking”, spune Sandra Jitianu de la Ideograf, co-organizator.

Sunt așteptate persoane în poziții de management de resurse umane, directori sau antreprenori. Aplicațiile se pot face până pe 15 mai, ora 12.00, la acest link, iar accesul se face doar pe bază de confirmare.

Romania-Insider.com, publicație online editată de City Compass Media, este co-organizator al întâlnirilor HR Executive Learning Breakfast. Cu peste 300.000 de cititori unici pe lună, Romania-Insider.com este cea mai citită publicație online de limbă engleză dedicată României. De peste 10 ani, City Compass Media publică ghidul tipărit și digital City Compass Romania – Bucharest & Beyond, dedicat expaților și turiștilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.