Empowering Women in Agrifood 2023

0

Marți, 21 noiembrie, ora 9.30, ne întâlnim la evenimentul de închidere a accelatorului dedicat antreprenoarelor din domeniul agrifood din România – Empowering Women in Agrifood 2023.

În perioada iunie- noiembrie, 10 antreprenoare din agribusiness au avut parte de mentorat, workshop-uri și întâlniri dedicate cu scopul de a-și dezvolta ideea de afaceri cu care au intrat în accelerator. În procesul de creștere, le-au fost alături 10 mentori, experți din diverse domenii, antreprenori de succes și profesori din mediul academic. Procesul de învățare va culmina cu experiența participării la Pitch Day, când, pe data de 21 noiembrie, antreprenoarele își vor prezenta evoluția în fața publicului și vor încerca să convingă juriul că merită unul dintre cele două premii oferite de accelerator: 10.000 euro  – locul I, 5.000 euro – locul II.

Evenimentul are loc la Impact Hub Bucharest – Universitate (Strada Tudor Arghezi, 8-19, clădirea Unimed) și nu va fi transmis online.

Oricine interesat de domeniul agrifood e invitat sa participe, accesul este gratuit, dar inregistrarea la eveniment este obligatorie prin completarea formularului de aici.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.