Emoţia de primăvară – un fenomen care acoperă ASE-ul cu un val dinamic de prospeţime, tinereţe şi emoţie.

0

Poezia nu a fost nicicând mai vie. Cu sprijinul Decanului Facultăţii de Marketing, în continuarea deschiderii culturale a ASE-ului, noi ne-am propus să spargem nişte bariere.

Poezie modernă într-un peisaj economic de ce nu?. Ritm. Flow. Muzica. Distracţie. Hai să spargem gheaţa din ASE. Va invităm miercuri, 4 martie 2015, de la ora 16:00, în holul Facultăţii de Marketing din cadrul ASE Bucureşti, unde va avea loc un eveniment nonconformist intitulat “Emoţia de primăvară”, prin intermediul căruia organizatorii doresc să promoveze talentul studenţilor, creativitatea şi libertatea de expresie.

Acesta se va continua într-un cadru formal de la ora 18:00 în Aula Magna. Un eveniment organizat de Creative Mark Minds, o asociaţie de studenţi creativi dornici să îşi facă astfel opiniile auzite şi să încurajeze şi alţi studenţi să îşi manifeste personalitatea. Centrul de xerox OCO PRINT este partener media al evenimentului.

Creative Mark Minds a luat naştere la iniţiativa studentei Gondoş Ana-Maria, care şi-a dorit să promoveze de la bun început arta sub toate formele ei, în cadrul unui internship la revista ART OUT. Deşi învaţă la Facultatea de Marketing, studenta are ca principală pasiune scrisul, dar şi pictatul, fiind o adeptă a „relaxării active”. Deşi nu a publicat până în prezent, a recitat la evenimente dedicate poeziei, iar în lucrarea ei de licenţă abordează atitudinea faţă de publicitatea prin radio şi TV. În contextul unei letargii generale a sistemului de învăţământ, respectiv a situaţiei cenaclurilor literare din ASE, căzute într-o uşoară „uitare”, studenta îşi aplică cunoştinţele de marketing realizând evenimente inedite, care încadrează poezia în noile media.

La „Emoţia de primăvară” vor lua cuvântul poeţi tineri marcanţi ai noii culturi româneşti, fiind prezenţi reprezentanţi importanţi ai curentelor hip-hop, respectiv spoken word poetry. Invitatul surpriză va fi Marius Victor Ionica, sau Viku Zen, care va oferi o reprezentaţie unică a ceea ce el numeşte „teatru-poezie”. Având doar 25 de ani, a debutat anul trecut cu volumul sau de poezii ieşite din tipar „A iubi nu e verb” al editurii Tracus Arte. Beneficiile pentru studenţi vor fi multiple: de la câştigarea de mici cadouri trase la sorti, până la posibilitatea reală de a se exprima într-un cadru modern, fiind încurajaţi să se simtă „vedete” pentru o zi şi să vină la microfon, să îşi demonstreze talentul.

e

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.