ELSA București organizează „Lawyers After Work”

0

Reff&Asociații, în colaborare cu ELSA București, organizează un nou eveniment important pentru studenții Facultății de Drept a Universității din București. Proiect cu tradiție în ELSA, L@W – Lawyers After Work reprezintă un liant între noțiunile teoretice din facultate și realitatea din practică. Lipsa informațiilor cu privire la oportunitățile existente reprezintă principalul obstacol în găsirea unui loc de munca. L@W oferă posibilitatea profesioniștilor să se prezinte și să le ofere studenților informații despre profesia din care fac parte. Beneficiul studenților este că vor primi informațiile despre carieră exact de la experți ce profesează în domeniu.

Evenimentul va avea drept temă Real Estate, un domeniu dinamic, despre care studenții nu au ocazia să afle foarte multe informații în facultate.

Astfel, departamentul de Activități Academice din cadrul asociației organizează în data de 29 aprilie o întalnire între firma de avocatură și studenții anilor II, III, IV, la cafeneaua Vesuvio, Studenții vor fi selectați pe baza CV-urile pe care le-au trimis până pe 23 aprilie.

Evenimentul va consta într-o discutie prietenoasă cu studenții, într-un cadru informal în care aceștia vor afla ce presupune consultanța juridică de business în industria Real Estate, tendințele și provocările proiectelor pe care le dezvoltăm.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: law@bucuresti.elsa.ro

Reff și Asociaţii SCA este societate de avocați independentă, membră a Baroului București, și reprezintă rețeaua de societăți de avocați Deloitte Legal in România. Deloitte Legal înseamnă practicile juridice ale membrilor Deloitte Touche Tohmatsu Limited și afiliații acestora care oferă servicii de asistență juridică. Pentru o descriere a serviciilor de asistență juridică oferite de entitățile membre ale Deloitte Legal, vă rugăm accesați: http://www.deloitte.com/deloittelegal.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociație internațională, independentă, apolitică, condusă de și pentru studenți. ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional. Parte a ELSA România, grupul local ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.