Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elite Art Club Unesco lansează înscrierile pentru atelierele Utopia Urbană

0

Elite Art Club Unesco lansează înscrierile pentru atelierele Utopia Urbană, prin care își propune să te facă să fii curios în legătură cu orașul în care locuiești, interesat să îi afli secretele și comorile și dornic să îți lași amprenta asupra lui. Te luăm în două tururi de împrietenire cu orașul, învățăm să vorbim aceeași limbă cu el și apoi îi arătăm cum poate să se pună mai bine în valoare.

Utopia Urbană

După ce ne plimbăm prin oraș împreună, povestind despre ce și cum a fost, vă lăsăm pe voi să ne spuneți cum ați vrea să fie. Mâine, peste un an, șapte, sau două sute treizeci și doi. Și nu oricum, ci prin desene. Adăugăm în mix și 5 artiști care la final vor picta orașul vostru ideal în Piața Națiunilor Unite.
Pe 23 Septembrie, de la ora 9:30 te luăm într-un tur de explorare a memoriei urbane a Bucureștiului, cu monumentele și clădirile lui cele mai de preț (3 ore)

Pe 24 Septembrie, începând cu ora 9:30 vânăm toți pereții pictați din centrul Bucureștiului și vorbim despre cum arta deschide orașul către oameni (3 ore)

Pe 30 Septembrie, de la ora 9:30, reimaginăm orașul viitorului prin pictură și desen (până obosim)
Atelierele se adresează elevilor între 11 și 14 ani.
Pentru înscrieri trimiteți un mail la: andrada.rosu@eliteart.org sau sunați la 0732 518 773

Mai multe detalii pe www.eliteart-gallery.com/utopia-urbana
Proiect finanțat de Arcub în programul București – Oraș participativ

Parteneri: Ajungem Mari, Primăria Sectorului 4
Sponsor: PictorShop

Elite Art Club Unesco are drept scop promovarea artiştilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum şi ale unor valori deja consacrate. Asociaţia implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, educației și muzicii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.