Eliberarea trotuarelor din Bucuresti!

4

Implica-te pentru un Bucuresti fara rable!

Una dintre cele mai intalnite imagini pe strazile Bucurestiului este cea a masinilor lasate sa rugineasca pe trotuare si spatii verzi, ocupand locuri de parcare si stanjenind circulatia pietonilor si a ciclistilor.

Tot masinile abandonate sunt cele care contribuie in mod semnificativ la imaginea dezolanta a unor parcari, strazi si bulevarde, creand impresia de dezordine, aspect neingrijit si lipsa de gospodarire.

In parteneriat cu LumeBuna dorim sa lansam in perioada urmatoare (iulie – octombrie 2010) o initiativa care sa contribuie la rezolvarea acestei probleme, cu sprijinul unor echipe de voluntari care sa participe la actiuni de depistare si localizare a acestor masini. Proiectul implica colaborarea cu autoritatile locale, derularea unei campanii de mediatizare prin canale clasice si de social media si lansarea unui website cu o baza de date a masinilor depistate unde cetatenii pot face sesizari.

In clipa de fata avem un plan de proiect insa pentru ca toate aceste lucruri sa se intample avem nevoie de sprijinul tau!

Te poti implica acest proiect in calitate de voluntar sau, in masura in care esti hotarat si doresti sa te dedici pentru rezolvarea acestei situatii, poti deveni chiar coordonator . Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de la acest link pina pe  26 mai 2010 iar noi te vom contacta pentru informatii suplimentare.

Te asteptam sa te alaturi acestei initiative, iar daca mai ai intrebari ne poti contacta la iulianboia[at]gmail.com.

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.