Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eliberarea trotuarelor din Bucuresti!

4

Implica-te pentru un Bucuresti fara rable!

Una dintre cele mai intalnite imagini pe strazile Bucurestiului este cea a masinilor lasate sa rugineasca pe trotuare si spatii verzi, ocupand locuri de parcare si stanjenind circulatia pietonilor si a ciclistilor.

Tot masinile abandonate sunt cele care contribuie in mod semnificativ la imaginea dezolanta a unor parcari, strazi si bulevarde, creand impresia de dezordine, aspect neingrijit si lipsa de gospodarire.

In parteneriat cu LumeBuna dorim sa lansam in perioada urmatoare (iulie – octombrie 2010) o initiativa care sa contribuie la rezolvarea acestei probleme, cu sprijinul unor echipe de voluntari care sa participe la actiuni de depistare si localizare a acestor masini. Proiectul implica colaborarea cu autoritatile locale, derularea unei campanii de mediatizare prin canale clasice si de social media si lansarea unui website cu o baza de date a masinilor depistate unde cetatenii pot face sesizari.

In clipa de fata avem un plan de proiect insa pentru ca toate aceste lucruri sa se intample avem nevoie de sprijinul tau!

Te poti implica acest proiect in calitate de voluntar sau, in masura in care esti hotarat si doresti sa te dedici pentru rezolvarea acestei situatii, poti deveni chiar coordonator . Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de la acest link pina pe  26 mai 2010 iar noi te vom contacta pentru informatii suplimentare.

Te asteptam sa te alaturi acestei initiative, iar daca mai ai intrebari ne poti contacta la iulianboia[at]gmail.com.

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.