Elevii din București participă la antrenamente de inițiere în baschet și selecție

0

Circa 200 de elevi, din clasele 0 și I, sunt implicați în proiectul “Vino să joci baschet,” parte a Programului Național “Pierre de Coubertin”.

Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, desfășoară luna aceasta, în școli, un nou proiect, “Vino să joci baschet,” parte a Programului “Pierre de Coubertin”. Acesta se adresează elevilor (clasele 0 și I) din 12 școli din București, respectiv câte 2 școli în fiecare sector al Capitalei.

Vino_sa_joci_baschet2

Astfel, aproape 200 de elevi, cu vârste de 7-8 ani, se bucură pe parcursul lunii noiembrie de 12 antrenamente de inițiere și selecție susținute de antrenori licențiați de Federația Română de Baschet.

Cu ocazia finalizării proiectului, în weekendul 29-30 noiembrie, în intervalul 16:00-18:30, va avea loc, la Arena de Baschet din cadrul Federației Române de Baschet, evenimentul “Baschet cu ușile deschise!” care va include în program competiții destinate copiilor implicați în proiect.

Proiectul se derulează în perioada 1-30 noiembrie 2014.

Despre Federația Română de Baschet

Federația Română de Baschet a fost fondată în anul 1931 și este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA) din anul 1932. Federația Română de Baschet organizează, îndrumă și dezvoltă baschetul promovând acest sport în România și la nivel internațional.

Federația Română de Baschet este constituită din cluburile și asociațiile județene de baschet și ale Municipiului București.  La începutul anului 2013 Federația avea înregistrate 248 de cluburi cu echipe de baschet.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează