Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elevii cu deficiente de vedere va invita la spectacol

0

Liceul Tehnologic Special „Regina Elisabeta” din Bucuresti si Fundatia Cartea Calatoare va invita sambata, 24 octombrie 2015, ora 12, la un spectacol itinerant de teatru senzorial labirint, oferit de un grup de elevi cu deficiente de vedere ai liceului, impreuna cu voluntari ai Asociatiei A-maze Me si ai Laboratorului Citit In.

Gazda va fi Muzeul National al Taranului Roman, strada Monetariei, nr. 3, Sala Acvariu, partener in cadrul acestui proiect.

In timpul unei reprezentatii de teatru labirint, spectatorul este personajul principal din poveste si este provocat sa experimenteze diverse stari emotionale care traseaza un labirint interior, specific fiecarui participant.

Workshop-ul de teatru senzorial labirint a fost organizat in cadrul unui proiect mai amplu – „Stiu X Vreau X Pot = Fac schimbare” – implementat de undatia Cartea Calatoare din Focsani, in parteneriat cu Liceul Tehnologic
Special „Regina Elisabeta” din Bucuresti, Asociatia A-maze Me si Laboratorul Citit In.

Tinerii participanti sunt provocati sa isi dezvolte abilitatile creative si sa isi testeze limitele artistice intr-un mediu ce promoveaza educatia nonformala prin participare si redefinirea granitelor teatrului,

Proiectul, finantat prin Fondul ONG in Romania, Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European 2009 – 2014, isi propune dezvoltarea sectorului ONG in Romania, prin consolidarea bazei de membri si voluntari ai fundatiei si cresterea participarii acestora la activitatile comunitatii. Bugetul total al proiectului este de 44.551, 68 Euro, din care 34.935,50 Euro reprezinta finantare nerambursabila.
AFIS DUPA 20 DE ANI
Pentru buna desfasurare a spectacolului si datorita formatului itinerant propus de teatrul senzorial labirint va rugam sa va rezervati locul prin programare telefonica (apel sau SMS) la unul din numerele de telefon: 0721.831.160/ 0755.168.476/ 0757.736.106.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.