Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elevator Pitch

0

Elevator Pitch

Ce?
Imaginează-ţi că eşti într-un lift şi că, odată cu ţine, urcă, printr-o minune, exact investitorul de care aveai nevoie pentru afacerea ta. Sau directorul de marketing cu care ţi-ai fi dorit să te întâlneşti pentru o poziţie pe care o are deschisă în departamentul lui. Sau cu o persoană publică pe care ţi-ai dori să o ai că ambasador pentru campania ta de strângere de fonduri.
Ai la dispoziţie 30 de secunde ca să-i spui ceva memorabil, este o şansă uriaşă, extrem de rară, de a te afla “captiv” alături de o persoană care îţi poate influenţă viitorul. Schimbi nişte amabilităţi, încerci să-ţi organizezi gândurile, spui ceva rapid, însă nu cele mai potrivite cuvinte şi gata … liftul a ajuns la destinaţie. Şi asta pentru că nu ţi-ai imaginat vreodată acest scenariu şi n-ai fost pregătit.
Sau…
Îţi poţi crea, într-un moment de linişte şi lipsit de stres, un elevator pitch, pe care să-l ai la dispoziţie exact pentru acest tip de super-ocazii-care-apar-o-dată-în-viaţă. Practic, un sumar cu cele mai relevante lucruri despre afacerea  ta. Sau despre tine. Sau despre produsul pe care îl vinzi. Unul memorabil, catchy şi simplu de înţeles, adaptat pe diverse categorii de public. Unul pe care îl poți folosi în lift, la o petrecere, la un interviu sau în orice altă ocazie care nu trebuie ratată. La asta vom lucra împreună la atelierul Elevator Pitch.
Teme de discuţie:
1.            Ce este un elevator pitch şi în ce situaţii îl poţi folosi
2.            Paşi pentru a crea un elevator pitch
3.            Tips and tricks; exemple interesante de elevator pitch
Cu cine?

Anca Băniţă, om de comunicare (PR; Personal Branding freelancer) şi blogger din când în când. Lucrează de mai bine de 6 ani în comunicare – a lucrat într-una dintre cele mai bune agenţii de PR din România, The Practice şi apoi la Heineken, unul dintre cele mai inspiring brand-uri pe care le cunoaşte. În timpul liber e Doer comunicator pentru “Let`s Do It, România!” – proiectul care a mobilizat peste 900 000 de români pentru a face curăţenie în toată ţară, într-o singură zi. Din când în când ţine şi training-uri despre comunicare şi branding personal.
Când?
duminică@incubator107 , 14 decembrie 2014 de la 16:00 la 18:00
Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.