Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ELEMENTAR, nocturna alchimica, pe 4 octombrie

0

Dragi magicieni,

ELEMENTAR, nocturna alchimică, vă invocă puterile magice în amurgul lui 4 octombrie, la 21.00, în fosta Fabrică Pionierul, din Piața Bucur. Anunță-ne intenția de a-ți descoperi elementul la noi@incubator107.com. Nu cerem sacrificii mari pentru ritualurile noastre nocturne, însă cerem înduplecări cu merinde pentru luntraș și 25 lei lustruiți. Găsește-ți straie sau amulete pentru a îmblânzi cele 4 elemente: apă, aer, foc sau pământ. Să înceapă magia apoi!

Slăvim Pământul după legile și riturile Sustenabilității, ca să ne lase să-i îi culegem roadele și să vă inițiem în Culinarium.  Suflă vântul de miază-noapte și ne șoptește Lecții de creativitate în ale scrisului. Dacă asculți atent vântul, descoperi poțiunea magică Mindfulness: secretul unei vieți conștiente.

Ne unim puterile și-l căutăm pe Captain Planet într-un Concurs dezlănțuit. Ne lăsăm purtați de val și ne facem un Tatuaj perfect în timp ce ne dezvoltăm cu răbdare Abilitățile extrasenzoriale. Aprindem scânteie de foc în spectacol de jonglerie cu contact ball și poiuri luminoase, ca să ne facem Inițierea în magie și-n Cristale miraculoase. Ca într-un final, să ne descoperim puterea inimii printr-un Concert cu boluri tibetane.

Afis Elementar

Program Elementar

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.