Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

El Capitan – 1 km vertical in California | cu Teo Vlad si Vasile Dumitrica, alpinisti

0

El Capitan – 1 km vertical in California | cu Teo Vlad si Vasile Dumitrica, alpinisti

28 noiembrie, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, in Piata Romana)

FB: https://www.facebook.com/events/1999611523596921/

* Pentru a ocupa un loc in sala va invitam sa faceti o scurta rezervare telefonica la numarul 0752 285 286 – Journey Pub. Va multumim ca ne ajutati astfel sa pregatim o acomodare eleganta in sala pentru toti participantii. Evenimentul se desfasoara cu intrare libera, in limita a 100 de locuri.

Alpinistii profesionisti Teofil Vlad si Vasile Dumitrica s-au parteneriat pentru a catara un parete vertical pe nume El Capitan, situate in Parcul National Yosemite, din California.

El Capitan este legendar si a marcat alpinismul la nivel mondial. Traseul Salathe Wall, cel pe care l-am parcurs, este unul dintre cele mai frumoase trasee de alpinism din El Capitan si din lume.

_____Teofil Vlad, alpinist____

Incearca sa fie un alpinist polivalent: pana acum proiectele sale de anvergura s-au axat pe ascensiuni alpine si la altitudine (Nanga Parbat 8126m) si in directia cataratului pe stanca, dar mai aproape de casa – in tara si in Europa. “In Yosemite am incercat sa trec la un alt nivel si sa acumulez cunostinte noi despre peretii mari si catararea traditionala.” – Teo

_____Vasile Dumitrica, alpinist____

Vasile este un alpinist cu bogata experienta, din palamresul sau nelipsing varfurile de peste sase mii de metri; savureaza catarea traditionala si are realizari notabile in acest domeniu: anul trecut a parcurs The Nose, poate cel mai cunoscut traseu din lume, in El Capitan. Acum s-a reintors in Yosemite pentru a face un pas mai departe cu Salathe Wall.

Pentru a ocupa un loc in sala va invitam sa faceti o scurta rezervare telefonica la numarul 0752 285 286 – Journey Pub. Va multumim ca ne ajutati astfel sa pregatim o acomodare eleganta in sala pentru toti participantii. Evenimentul se desfasoara cu intrare libera, in limita a 100 de locuri.

Sustinatori: Asociatia Romana pentru Alpinism si Explorare, Merinito, CAF, AKAI, RECON, Federatia Romana de Alpinism si Escalada, Consiliul Judetean Arges

Parteneri media: RRC prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla,IQool.ro, UrbanThings, RomaniaPozitiva, Gratuitor,  Filme-carti.ro, PierdutPrinLume, Munteanu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.