EESTEC Olympics la superlativ, Cel mai longeviv hackathon din Universitatea Politehnica din București revine în perioada 4-5 noiembrie 2017

0

Cel mai longeviv hackathon din Universitatea Politehnica din București revine în perioada 4-5 noiembrie 2017.

Ești mai mult decât un student pasionat de programare? Îți place să lucrezi în echipă și să găsești soluții precise într-un mod creativ? Cu toate acestea, studiezi chiar și în afara capitalei? Ei bine, ediția a 8-a EESTEC Olympics, eveniment ajuns acum la nivel național, este cel mai potrivit loc pentru tine și prietenii tăi!

Aici îți poți testa competențele, vei avea ocazia să iei contact cu companiile de top din domeniu și să pleci acasă cu unul dintre marile premii: 1800€ pentru echipa de pe locul I, 1350€ pentru echipa de pe locul II și 900€ pentru echipa de pe locul III. Dacă vrei să încerci o experiență nouă, ești competitiv sau vrei să faci primii pași în carieră, te așteptăm la EESTEC Olympics cu pizza caldă de la Domino’s și multă voie bună.

Mai mult de atât, joi, pe data de 2 noiembrie 2017 începând cu orele 10:00 te așteptăm în holul AN al Rectoratului UPB pentru a cunoaște companiile partenere  (Bitdefender, Google, Ubisoft, ING Bank, Redbull etc) la Stand&Fun Day. Pentru cei înscriși la maraton care ne vor vizita la Stand&Fun Day,  vom organiza tombole cu premii atractive, unde șansele să te întorci acasă cu o surpriză sunt foarte mari!

Încă mai stai pe gânduri? Până pe 20 octombrie, creează-ți echipa alături de 2 prieteni și accesează http://eestec.ro/olympics pentru detalii legate de înscriere, ediții anterioare și regulament. Fie că te vei califica pentru competiția principală sau nu, intri în joc pentru tombolele pe care le-am pregătit: componente hardware, periferice și cursuri IT.

Se va număra echipa ta printre cele 20 selecționate care vor alerga libere pe „teren binar” la EESTEC Olympics 8? Primul pas e să te înscrii – ne vedem la maraton!

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.