Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Edusa te invită la Atelierul de Printare 3D de sâmbătă,19 martie, pentru a-ți construi primul obiect 3D!

0

Edusa te invită la Atelierul de Printare 3D de sâmbătă, 19 martie 2016, pentru a-ți construi primul obiect 3D! Pe parcursul a 3 ore de atelier vei:
• afla ce este o imprimantă 3D și cum se utilizează
• descoperi multitudinea de proiecte în care se poate folosi tehnologia de printare 3D
• învăța elemente de bază despre utilizarea unui software de proiectare 3D
• construi primul tău obiect 3D!

atelier Edusa_printare 3D_1

INSCRIERI AICI!

Imprimantele 3D sunt mașini care sunt capabile să producă obiecte solide tridimensionale ce au practic orice formă, pornind de la un model digital. La atelier vom avea la dispoziție 4 imprimante Volum 3D Arhitect, prima imprimantă 3D construită și comercializată în România!

Pentru obiectele printate 3D vom folosi un polimer numit PLA, material obținut din amidon de porumb, cartof sau trestie de zahăr, 100% biodegradabil în prezența oxigenului!

PLA este un material plastic biodegradabil cu suprafață lucioasă, disponibil în diferite culori. Stirenul butadienic este un copolimer fabricat din stirol acrilic și butadienă, rezultând un material foarte durabil și rezistent la impact. Printarea 3D cu fir PLA este ceea ce se numește un proces aditiv, în care materialul este construit strat-cu strat.

Procesul funcționează prin topirea filament de plastic care se depune, prin intermediul unui extruder încălzit, pe o platformă construită conform datelor 3D furnizate la imprimantă. Fiecare strat se întărește și acesta este depozitat și lipit la stratul anterior.

atelier Edusa_printare 3D_3

Program: Sâmbătă, 19 martie, interval 10:00 – 13:00
Preț: 100 lei (include băuturi și gustări în pauze)
Locație: Maison 13, Dumbrava Roșie nr. 2, Sector 2, București.
Rezervați-vă acum locul: https://goo.gl/RlWHUk

Pe perioada atelierului, participanții au nevoie de laptopul personal pentru desfășurarea activităților.
Pentru informații suplimentare, contactați-ne la 0786 494 885 sau contact@edusa.ro.

edusa

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.