Educatie rutiera

0
Joi, 5 aprilie, intre orele 11:00 si 12.00, fundatia Dori Slosberg Romania, in frunte cu partenerii ei Michelin, Fleet Management Services si Politia Rutiera Romana vor trece pragul Colegiului “Sf. Sava” din Bucuresti in cadrul campaniei “Sunt responsabil pentru siguranta mea”.
Subcomisarul Cristian Andries din cadrul Directiei Rutiere IGP, solistul Mihai de la Hi-QOana Tudorache- Instructor Consiliul National Roman pentru ResuscitareMihai Albu-consilier terapeut si Alexandra Martin – reprezentanta fundatiei DoriSlosberg in Romania se intalnesc cu elevii si
profesorii Colegiului intr-o conferinta interactiva, pentru a promova un model pro-activ de educatie rutiera.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează