Editura Litera isi intampina cititorii la BookFest 2012. Vezi programul evenimentelor!

0

Editura Litera isi intampina cititorii cu noutati editoriale, discounturi si un sejur in Grecia, la BookFest 2012                           

Litera va fi prezentala BookFest2012 in perioada 30 mai – 3 iunie la standul din pavilionul C2, Romexpo, cu numeroase premii, titluri noi si evenimente captivante.

Editura isi va intampina vizitatorii editiei de anul acesta a targului cu aproximativ 1 000 de titluri si peste 50 de noutati editoriale. Din oferta editurii nu lipsesc enciclopediile, cartile ilustrate pentru copii, cartile practice, beletristica si dictionare.

De asemenea Litera isi întampina cititorii cu discounturi semnificative ce ajung pana la 50%, concursuri si premii pentru copii. Mai mult, orice achizitie de carte din standul Litera – in perioada targului – iti poate oferi un sejur de vis, in Grecia.

 

Standul Editurii Litera poate fi gasit in pavilionul C2, stand 23, Romexpo.

Partener media: Radio 21

Evenimentele Litera la Bookfest 2012

Romexpo – Pavilionul C2, stand 23

JOI, 31 MAI ora 14:00

Patrie si destin

Principesa Mostenitoare a Romaniei

Invitați: Alteta Sa Regală Principesa Margareta,

Diana Mandache, Adrian Cioroianu

VINERI, 1 IUNIE

ora 14:00

Un an din viata familiei Chis-Chit

Invitați: Daniela Nane, Laura Udrea (redactor-sef Mami si Mamica de Azi)

 

ora 15:00

Citim in engleza

Invitați: Margareta Paslaru, Raluca Apavaloaie (Mortimer English Club), Simona Calancea (redactor-sef Baby)

ora 17:00

Aripi

Invitati: Andrei Lacstus (DJ Radio 21), Răzvan „Krem“ Alexe, Corina

SAMBATA, 2 IUNIE

ora 13:00

Colecția IQ230

Invitați: Robert Turcescu, Florin Busuioc, Radu Jianu (Mensa Romania)

ora 14:00

Femeia alba pe bicicleta verde

Invitati: Simona Gherghe, Melania Medeleanu, Mihaela Spineanu Frank, Ovidiu Simonca, Bedros Horasangian

ora 15:00

Ciocnirea civilizatiilor

Invitati: Adrian Cioroianu, Theodor Paleologu, Bedros Horasangian

DUMINICA, 3 IUNIE

ora 13:00

Cantarea asasinului

Invitați: Alessandra Stoicescu, Adriana Trandafir, Elisabeta Lasconi, Simona Catrina, Bedros Horasangian.

ora 14:00

Sport, dieta si vedete

Invitați: Florentina Opris, Ovidiu Bojor, Gheorghe Mencinicopschi

* * *

 

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

www.litera.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.