EDITURA HERALD va invita la BOOKFEST 2015!

0

Printre cărțile pe care avem bucuria să le prezentăm publicului la această ediție BOOKFEST se numără volume care au reușit să transforme mentalități (Lumea și demonii ei de Carl Sagan, Mindfulness pentru părinți de Myla și Jon Kabat Zinn), la care se adaugă cele mai noi informații despre educație integrativă, parentaj conștient, (Creștem împreună de Naomi Aldort, Educație fără constrângeri de Michael Thompson), lansarea colecției Pas în doi (ce aduce, pentru prima dată în fața publicului român, lucrările unor renumiți psihoterapeuți, dedicate cuplurilor și armoniei în relații prin cultivarea bunăstării psiho-emoționale) și întâlniri cu importante personalități din domeniul ştiinței și culturii.

Banner-Bookfest-2015_1200x1200

Vă așteptăm la standul B18, Pavilionul C2, din incinta complexului expozițional ROMEXPO din București, în perioada 20-24 mai, cu o ofertă de peste 300 de titluri alese, cu reduceri cuprinse între 15-35% la TOATE cărțile noastre și cu evenimente pregătite special pentru a vă ține la curent cu cele mai valoroase contribuții ale momentului în domenii dintre cele mai diverse și mai apreciate de iubitorii cărții!

Miercuri -20.05

18:00 Noutățile colecției PARENTAJ: Creștem împreună, Educație fără constrângeri, O viață fără droguri

Invitați: Otilia Mantelers, Tatiana Vatamaniuc, Ioana Socolescu

Joi – 21.05

17:00 Lansarea cărții Ars Moriendi

Invitați: Gelu Voican Voiculescu, Constantin Buluță, Vasile Zecheru, Horia-Nistorescu Bălcești, Aurelian Scrima

18:00  Lansarea colecției PAS ÎN DOI

Primește iubirea pe care o dorești, Dăruiește iubirea care vindecă, Configurați pentru iubire

Invitați: Gaspar Gyorgy, Iustina Cojocaru, Ioana Socolescu

Vineri – 22.05

18:30 Lansarea cărții Lumea și demonii ei: știința ca lumină în întuneric

Invitați: Anca Bontaș, Alexandru Anghel, Corina Grigoriu

Sâmbătă – 23.05

15:00 India văzută și nevăzută de Vasile Andru

Invitați: Marian Popa, George Anca, Adrian-Christian Kuciuk, Aurelian Scrima

 

17:00 Lansarea cărții Doctore, mă doare viața! de Mirela Pop

Invitați: Mirela Pop, Ioana Socolescu

 

Duminică – 24.05

16:00 Noutățile colecției COLIBRI: Einstein pentru debusolați, Shakespeare pentru îndrăgostiți, Elixir de optimism

Invitați: Irina Ionescu, Aurelian Scrima

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează