Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Editura Herald şi Societatea de Gestalt Terapie din România vă invită la lansarea cărţii „FERESTRE CĂTRE COPIII NOŞTRI”

0

Vă invităm miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, la Librăria Cărtureşti Verona la lansarea cărţii „FERESTRE CĂTRE COPIII NOŞTRI – Gestalt-terapie pentru copii şi adolescenţi”, scrisă de Dr. Violet Oklander şi publicata de editura Herald în colecţia „Psihoterapia”.

„FERESTRE CĂTRE COPIII NOŞTRI. Gestalt-terapie pentru copii şi adolescenţi” este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald şi Societatea de Gestalt Terapie din România.

„Faceţi o pauză pentru a vă aminti de propria copilărie şi de luptele care se dădeau în voi pentru a înţelege lumea oamenilor mari! Această carte poate fi o fereastră către copilul din interiorul vostru, ca şi o fereastră către copiii alături de care staţi” – Barry Stevens

În cadrul acestei întâlniri, invitaţii noştri ne vor împărtăşi din experienţa lor bogată în terapia Gestalt, ajutându-ne astfel să ne familiarizăm, printr-un contact direct, cu ce înseamnă să lucrezi cu copiii. Evenimentul include discuţii şi prezentări interactive pentru o mai bună înţelegere a practicilor gestalt şi pentru a descoperi cu ajutorul specialiştilor invitaţi partea practică a cărţii.

interactiune

La eveniment vor fi prezenţi invitaţii :

  • Miruna Techera, psihoterapeut format în Gestalt terapie, formator şi supervizor în SGTR
  • Lect. univ.drd. Celestina Dumitriu, psihoterapeut autonom format în Gestalt terapie
  • Tientan Alice Ling, psihoterapeut autonom format în Gestalt terapie, Psiholog clinician sub supervizare
  • Gabriela Deniz, editor Herald şi psiholog

 

Cartea autoarei Dr. Violet Oaklander identifică şi oferă posibilităţi creative de a utiliza instrumente clare de decodare a lumii infantile şi a căilor de acces către universul lor (desenul, modelajul, poveştile, marionetele, experienţele senzoriale etc.).

„Această carte este o prezentare inedită de tehnici extrem de variate de lucru cu copiii şi chiar o invitaţie la a descoperi altele noi – o manieră de a onora astfel creativitatea fiecăruia dintre noi.” – Tatiana Chicu, Societatea de Gestalt Terapie din România

Dr. Violet Oaklander a crescut singură trei copii, are un doctorat în psihologie şi două masterate: în consilierea familiei şi copilului, şi în educaţia specială a copiilor cu probleme emoţionale şi dizabilităţi de învăţare. A predat în universităţi americane, a condus Centrul pentru Terapia Copilului şi Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar în prezent este directorul Institutului care îi poartă numele şi este membră a comunităţii de specialişti în Gestalt Terapie din Los Angeles.

Prin publicarea acestui volum, Editura Herald întăreşte experienţa de publicare a colecţiei „PSIHOTERAPIA”.  Situate între tradiţie şi inovaţie, cele 15 titluri publicate

  • înfăţisează elementele cheie ale principalelor şcoli de psihoterapie
  • prezintă arta practicării fiecărui tip de terapie în parte
  • discută în detaliu atât experienţa terapeutului, cât şi pe cea a pacientului 

Scrise de specialişti de renume în domeniul Terapiei şi Consilierii, cu o îndelungată practică la catedră şi în cabinet, lucrările descriu tehnicile şi abilităţile psihoterapeutice prin intermediul exerciţiilor, studiilor de caz, tranzacţiilor, jocurilor şi scenariilor.

Bazate pe o viziune cuprinzătoare asupra vieţii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan să-şi trăiască viaţa cu o mai mare conştientizare şi înţelegere.

Participarea este liberă.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu interes!

draft afis_ferestre_catre_copii_web

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.