Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediţia de primăvară a Târgului World Education – Licee de Elită din Europa – prezintă tabere internaţionale de vară şi programe europene de învăţâmânt secundar

0


Evenimentul va avea loc pe
17 şi 18 Martie, sâmbătă şi duminică, la Hotel Hilton, Bucureşti

Taberele de limbi stăine şi programele de învăţământ secundar propuse de liceele private din străinătate sunt cele mai importante aspecte ale ediţiei de primăvară a târgului World Education, organizat de Integral Group.

Evenimentul se adresează familiilor cu copii între 7 şi 18 de ani, care sunt în căutare de oportunităţi de a practica limbile străine şi de a-şi  îmbunătăţi cunoştinţele lingvistice prin experienţa unei tabere în străinătate, în timpul vacanţei de vară. De asemenea, târgul este potrivit pentru elevii care îşi doresc să primească o diplomă de liceu europeană, ce va reprezenta un pas important în procesul de admitere la Universităţile de top.

În timpul târgului, părinţii şi elevii se pot întâlni cu reprezentanţii celor mai importante şcoli de vară şi pot primi informaţii detaliate privind ofertele a peste 300 tabere de vară.

Printre oferte, vor fi cursuri care se vor desfăşura în campusurile colegiilor de elită, precum Harrow şi Dulwich – colegii regale din Londra. Aici, elevii români vor putea să experimenteze  viaţa de colegiu, în locurile unde studiază moştenitorii familiilor apropiate de Curtea Regală.

O altă oportunitate prezentată la târg se adresează copiilor orientaţi spre sport. Aceştia pot viziona o parte din Jocurile Olimpice, dacă au ales o tabără de limba engleză în Anglia. Unele dintre şcolile de vară care vor fi la târg au inclus Jocurile Olimpice în programul lor de timp liber. De exemplu, elevii care aleg o tabără sportivă sau o tabără de limba engleză la Colegiul Seaford vor avea şansa să vadă trecând Flacăra Olimpică prin incinta şcolii .

Pentru elevii de clasa a XI-a care plănuiesc să aplice la o  universitate din străinătate, sunt organizate cursuri de pregătire pre-universitară, care au loc în campusurile unor universităţi celebre din Anglia şi Statele Unite ale Americii. Cursurile includ folosirea limbii engleze în scopuri academice, eseuri, conferinţe ţinute de profesori universitari şi întâlniri cu consilierii educaţionali pentru a-i ajuta la planificarea procesului de admitere pentru anul următor. Astfel, se garantează rezultate excelente de admitere  la  universităţi de top.

Având în vedere diversitatea ofertelor, deciziile familiilor vor fi luate mai uşor. cu ajutorul consultanţilor educaţionali Integral. Acestia vor consilia vizitatorii pentru a găsi un cursul potrivit cu nevoile şi interesele copiilor lor. De asemenea, participanţii vor primi cel mai complex catalog de tabere de limbi străine, publicat în Romania, cu oferte de cursuri de limbi străine în Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia şi Spania, dar şi vacanţe exotice pentru adulţi în Cuba, China şi Barbados.

Pe parcursul celor 2 zile de târg, vizitatorii vor primi şi o reducere de 3% pentru toate ofertele din catalog.

Printre ofertele speciale amintim cursurile de limbi străine de 2 săptămâni, care cuprind 20 de ore de studiu pe săptămână, cazare şi pensiune completă, în Brighton, Marea Britanie sau din Londra la 780 GBP, cursuri de limbă spaniolă în Valencia la 640 euro, cursul de limba franceză pe Riviera franceză, în Nice la 930 euro, cursurile de limba italiană la Roma sau Milano pentru 750 de euro şi cursurile de limba germana din Wiesbaden, Germania, pentru 970 de euro, sau Koln şi Nurneberg la 1000 Euro.

Familiile de români care plănuiesc pentru copilul lor să îşi continue studiile la un liceu din Europa vor avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanţi ai şcolilor de elită din Anglia, Elveţia şi Germania, ai căror elevi absolvenţi îşi continuă educaţia în universităţi de top. Tot în timpul târgului, elevii vor putea să dea un test şi să susţină un interviu pentru burse de până la 50% pentru şcolile internat din Marea Britanie.

Vizita la târg este gratuită în baza înregistrării on-line pe site-ul www.world-education.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.