Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția de februarie a revistei BeWhere!

0

De astăzi s-a pus în vânzare, la chioșcuri și în librării, ediția de februarie a revistei BeWhere! Se găseşte de citit şi pe www.bewhere.ro

După ce ne-am permis extravaganța de a fi extravaganți în ianuarie, luna aceasta am făcut cărțile. Și am mizat pe o mână de oameni. Îi recomandă ideile puse în practică. Sau nonconformismul. Credem în viitorul lor tocmai pentru că le cunoaștem trecutul artistic. Fie că sunt actori ai umbrei sau nume cunoscute, ne-au dat motive să plusăm.

Din sumar:

Be genius

Feature: Descendenții unui cinema clasic. George Clooney și Alexander Payne într-un interviu realizat de Fox Searchlight şi oferit în exclusivitate pentru România revistei BeWhere!

Interviu: Amos Oz conferenţiază la Ateneu. Interviu telefonic despre existența izolată din kibbutz și recunoașterea mondială.

Event: BeWhere the Oscars are. Criticii noștri fac pronosticuri.

Festival: Flamenco clasic și noile genuri. Ritmuri tradiționale și moderne pe scenele din București.

Urban report: Cartea sau şevaletul. Alegeţi pictorii sau scriitorii când ieşiţi în oraş?

Cover Story: Pariem pe: Hefe, promoter; Radu Jude, regizor; Andrada Chiriac, scenograf; Alexandru Mâzgăreanu, regizor; Doru Stoica, scriitor; Serghei Chiviriga, actor; Vlad Petri, artist vizual; Tudor Alexandru, barman.

Invitatul lunii: Ioan Gyuri Pascu

 

BeWhere! to go

Evenimentul lunii: Cirque du Soleil. Un spectacol de culoare și magie.

Oraş: Rebreanu și Minulescu vecini de palier. Două muzee cu blazon de familie.

Muzică: Hefe brings the noise. Pasiunea contează. Și susținerea prietenilor.

Mihnea Blidariu (Luna Amară). Autoportret în șase albume.

Muzică clasică: Eduard Kunz. Pledoarie pentru pian.

Film: Radu Jude. Povestea micului infern domestic, acolo unde cândva, pentru scurt timp, paradisul fusese regăsit.

Teatru: Portretul artistului la tinerețe. Alexandru Mâzgăreanu și Andrada Chiriac au lucrat împreună la câteva proiecte. Dar nu despre o echipă vorbim, ci despre doi artiști la început de drum care merită să fie luați în serios.

Dans: Collective Identity. Proiect câștigător la Centrul Național al Dansului în 2011.

Carte: Doru Stoica. O carte micuță și SF-istă pe deasupra.

Artă: Back in USSR by Marșrutka. 16.000 de kilometri cu marșrutka într-un proiect artistic de observare a realităților postsovietice.

BeWhere! the taste is

Restaurante, baruri, cafenele, cluburi: Compoziție reușită. Tudor Alexandru este barman. Printre puținii care știu să (re)compună chimic băuturile. Adică ceea ce s-ar numi mixologie moleculară.

Blind Restaurant îți ascute simțurile.

 

BeWhere! to shop

Shopping: Happy ex-Valentine! Lăsați imaginația să vă călăuzească.

De-ale copilăriei. Magazine de la vârsta tricicletei la adolescență.

Health: Aerobic online non-stop la cursurile Mihaelei Murgu.

Travel: Grand Hotel Continental cu parfum intrebelic.

Incredibila Indie. Cu adevărat incredibilă.

Revista BeWhere! apare în prima joi a lunii. Se tipărește pe hârtie mată, într-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie în București prin rețelele InMedio şi Relay, Hiparion, Zirkon Media, precum și în librăriile Anthony Frost, Bastilia, Cărturești, Dalles, Diverta, Eminescu și Humanitas la prețul de 8 lei. Abonamente pe www.bewhere.ro, prin Zirkon Media sau Interpress Sport la preţul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.