Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Economia circulară pentru toți

0

Asociaţia Inotech organizează cu ajutorul Telekom România un proiect numit: Economia circulară pentru toți

Produse proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic.

Acest eveniment se va desfășura în săptămâna 27 februarie-3 martie 2017, în intervalul orar 10:00-16:00, în lobby-ul de la intrarea universității SNSPA.

Untitled-1

 

Evenimentul presuspune informarea și familiarizarea studenților cu conceptele de economie circulară (Cum cumpărăm mai inteligent? – produse sustenabile în timp, să îi facem conștienți de impactul deciziilor lor la un nivel ridicat).

Inotech reprezintă o echipă de tineri care dezvoltă produse și servicii bazate pe principiile economiei circulare, inovative, scalabile şi accesibile, cu scopul final de a reduce amprenta de carbon.

A proiecta şi produce produse de economie circulară înseamnă, pe scurt, trecerea de la modelul nesustenabil de producție liniară din zilele noastre la unul circular, în care produsele sunt proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic, având cel mai mic impact pe tot ciclul de existenţă al produsului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.