ECHO School premiază astăzi viitorii dezvoltatori de jocuri la Game Development Month, organizat de RGDA

0

ECHO School, primul program de licență din România axat pe creșterea următoarei generații de creatori de jocuri video, anunță suportul oferit în cadrul Game Development Month, eveniment organizat de RGDA (Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România). În cadrul acestei inițiative, ECHO School își întărește angajamentul de a sprijini tinerele talente din domeniul dezvoltării de jocuri și oferă premii consistente pentru cele mai bune trei echipe de tineri dezvoltatori, în valoare de 5000 EUR, 3500 EUR, respectiv 2500 EUR pe an, pentru fiecare membru câștigător

Astăzi, în cadrul ceremoniei de premiere a Game Jam-ului, cei mai talentați elevi  care se pregătesc de admiterea la programe de facultate vor fi recompensați pentru creativitatea și abilitățile lor de dezvoltare de jocuri video. Game Jam este cel mai important eveniment din cadrul Game Development Month, aducând împreună tinerii dezvoltatori de jocuri pentru a-și demonstra și perfecționa abilitățile într-o competiție intensă și inovatoare. 

„Suntem încântați să fim parte din acest eveniment important pentru industria dezvoltării de jocuri din România. Prin susținerea tinerilor talentați și oferirea de burse consistente, ne dorim să încurajăm și să facilităm dezvoltarea noii generații de creatori de jocuri video. ECHO School crede cu tărie în potențialul imens al acestor tineri și în importanța educației de calitate pentru succesul lor viitor”, a declarat Laura Lazarescu, CEO ECHO School.

ECHO School, cu un angajament solid față de educația în domeniul dezvoltării de jocuri video, este mândră să să colaboreze cu RGDA și sprijină această inițiativă prin burse valoroase de studiu oferite primelor trei echipe câștigătoare:

  • Locul 1: 5000 EURO/an pentru fiecare membru al echipei

  • Locul 2: 3500 EURO/an pentru fiecare membru al echipei

  • Locul 3: 2500 EURO/an pentru fiecare membru al echipei

De asemenea, ECHO School promovează educația de înaltă calitate și susține elevii în atingerea excelenței academice și profesionale în liceele de profil importante din țară.

Pentru mai multe informații despre ECHO School și programele de studiu, vă rugăm să consultați website-ul https://echo-school.ro/event/art-portofolio-checks-comic-con/ .

Despre ECHO School

ECHO School oferă primele programe de licență din România dedicate pregătirii viitoarei generații de creatori de jocuri video. În colaborare cu parteneri de top din domeniu, ECHO School oferă programe de studiu avansate, combinate cu o abordare practică, pentru a forma specialiști competenți în designul și ingineria jocurilor. Cu o viziune inovatoare și o pasiune pentru excelență, ECHO School reprezintă viitorul educației în industria de dezvoltare de jocuri din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.