Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Echipament medical pentru pacienții afectați de COVID-19, donat de UNICEF Institutului „Matei Balș”

0

UNICEF a livrat, săptămâna aceasta, 20 de concentratoare de oxigen către Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, aflat în prima linie de luptă împotriva COVID-19.

Cele 20 de seturi de echipamente distribuite vor fi utilizate în tratarea pacienților internați diagnosticați cu COVID-19. Aparatele electrice livrate de UNICEF concentrează oxigenul din mediul înconjurător și furnizează oxigenul concentrat într-o manieră controlată pacientului care are nevoie de oxigenoterapie.

Concentratoarele de oxigen se adaugă celorlalte echipamente de protecție livrate de UNICEF de la începutul pandemiei de COVID-19 profesioniștilor din prima linie din România, inclusiv către asistenți medicali comunitari, mediatori sanitari, asistenți și lucrători sociali, care merg pe teren în sprijinul copiilor dezavantajați

În România, UNICEF a distribuit, începând cu luna aprilie: 600.000 de măști de protecție, 241.000 de mănuși de unică folosință, 15.000 de flacoane cu dezinfectant, cât și teste de detectare a SARS-CoV-2, termometre, ochelari și halate de protecție.

Mai multe informații puteți afla accesând acest link.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.