Echipa „Orașe reziliente” formată din REPER21, Terra Mileniul III, CDCD și Declic te invită să te alături Mișcării Buen Vivir-ului

0

Marți, 29 noiembrie, ora 16:00, echipa „Orașe reziliente” formată din REPER21, Terra Mileniul III, CDCD și Declic te invită să te alături Mișcării Buen Vivir-ului!

Agendă:

1. Se pornește cu un exercițiu de flexibilitate, pentru deschiderea de spirit. Împreună cu Bogdan Gioară, definim Buen Vivir-ul ca pe o alternativă la „bunăstare”, concept pe care societatea noastră îl definește în mod îngust prin trei dimensiuni individualiste și materialiste: consumul, confortul și avuția personală.

2. Se continuă cu o probă de forță, pentru lansarea „Manifestului Buen Vivir-ului”. Împreună cu Ana-Maria Pălăduș, discutăm modalitățile prin care orice grup local de activiști poate transforma Buen Vivir-ul într-o viziune sustenabilă și regenerativă prin care să își mobilizeze propria comunitate.

3. Se finalizează cu un exercițiu de destindere, ecologistă și convivială. Împreună cu Ana-Maria Ilie, depănăm poveștile, experiențele, speranțele unor tinerii și adulții care pledează deja pentru Buen Vivir în diverse comunități din țară.

ÎNSCRIEREA PARTICIPANȚILOR:

Pentru a primi linkul Zoom de paricipare la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți aici: https://docs.google.com/…/15KP1oXt3LQtYwfSi…/viewform…


#BuenVivir #OrașeReziliente #haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants


BuenVivir.ro este un produs al proiectului „Orașe reziliente“, desfășurat în perioada mai 2021 – octombrie 2022 de către REPER21, Terra Mileniul III, CDCD, Declic.Proiectul beneficiază de o finanţare de 224.029,57 EUR, prin Active Citizens Fund – Romania, program finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați 
www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund sunt disponibile la www.activecitzensfund.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.