Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Echilibrul Casei mele. Atelier de feng – shui

0

Va propunem sa descoperim, impreuna cu lectorul Geo Pana, una dintre metodele prin care se echilibreaza energia unui loc prin intermediul unor remedii feng-shui care sunt strans legate de simboluri, forme si culori.

Feng-shui-bedroom

Vom invata care sunt pasii necesari pentru ca aplicarea metodei feng-shui sa dea rezultate benefice. De asemenea, vor fi explicate metode de purificare a unui spatiu, a unui obiect si a unei persoane. Vor fi exemplificate uneltele necesare aplicarii remediilor feng-shui (atat in imagini videoproiectate, cat si concret). Lucram cu harta ba-gua – aflam cum sa o intocmim si cum, apoi, o folosim.

Vom vorbi si despre remediile specifice pentru ariile cele mai importante din viata: sanatate, familie, cariera, prosperitate. Intelegem, in final, cum putem, intr-un mod simplu, sa ne reorganizam spatiul de acasa pentru a echilibra energiile continute.

La finalul atelierului, aplicam cele invatate pe planul casei fiecarui cursant, individual, sub supravegherea trainerului (este nevoie ca participantii sa-si aduca o copie a planului casei sau un plan desenat de mana).

Lector: Geo Pana

Data incepere: 28 Aprilie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 3

Frecventa: saptamanal, luni

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 135 ron

Loc: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1

Va puteti inscrie la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.