Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

eBook: Gânduri la plimbare în București

0

A fost nevoie de o vacanță la Roma, acum aproape 6 ani, ca să descopăr comorile ascunse ale Bucureștiului, dincolo de blocurile cenușii, reclamele prea țipătoare și alăturarea nu întotdeauna inspirată de stiluri arhitecturale. Capitala Italiei m-a făcut să fiu mai conștientă de ce se află în jurul meu și mai curioasă în a descoperi colțuri urbane uitate.

De atunci, am surpris o mulțime de clădiri, parcuri și străzi ale Bucureștiului. Pe unele le-am păstrat pentru retina și sufletul meu, în timp ce pe altele le-am împărtășit cu voi aici, pe blog. Ultima plimbare foto s-a întâmplat în miez de primăvară, într-un weekend surprinzător de cald, pe străduțele dintre Victoriei și Aviatorilor, în cartierul Cotroceni și în centrul vechi. Așa am creat eBook-ul “Gânduri la plimbare în București”, o colecție de imagini și idei desprinse din orașul meu adoptiv.

ebook Ganduri la plimbare in Bucuresti - Nikon

Fotografiile le-am făcut cu un aparat foto Nikon D3200.  

Mulțumesc Nikon că mi l-a lăsat pe mâini mai bine de o săptămână! 🙂

Recunosc că m-am simțit un pic intimidată de el, eu fiind obișnuită cu un aparat foto micuț, simplu și neperformant. Însă până la urmă am reușit să-l îmblânzesc, cât de cât.

De ce eBook-ul “Gânduri la plimbare în București”?

Văzând fotografiile făcute, fiecare cadru surprins m-a pus pe gânduri și m-a provocat să mă întreb ce m-a atras la el. Ce anume din peisajul urban mi-a captat atenția și de ce? Așa că am însoțit majoritatea fotografiilor cu un titlu, un citat sau un gând, în funcție de starea de spirit pe care mi-au transmis-o.

Poți descărca eBook-ul “Gânduri la plimbare în București” direct de la butonul de mai jos, fără să fie nevoie să-ți lași adresa de mail sau alte date.

ebook-gratuit-ganduri-la-plimbare-prin-bucuresti

Enjoy!

Proiect realizat cu susținerea Nikon 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.