Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EatDanceParty Scottish @J`ai Bistrot in Bucuresti

0

Eat – Dance – Party Scottish
April 26. 1PM – 8PM. J’ai Bistrot, București

La sfârșitul acestei primăveri aproximativ 60 de guri curioase vor celebra fix în mijlocul Bucureștiului venirea verii într-un stil cât se poate de scoțian. Descoperă în detaliile dezvăluite mai jos ce se va întâmpla concret pe 26 Aprilie 2015.

cover_facebook-07

De 1 Mai, celții sărbătoresc „Beltane” – echivalentul „Armindeni”-ului nostru – din respect pentru vremea urâtă care trece și vara însorită care tocmai începe să se arate. Și nu doar atât, se pare că și pregătirea venirii ei poate fi un motiv – de ce nu? – bun de sărbătoare pentru scoțieni și mai nou și pentru români! Whisky, mâncare tradițională, prieteni, muzică, puțin dans… mai mai ca-n Scoția! Și și mai mult și cât se poate de oficial, 2015 reprezintă pentru Scoția ”The Year of Food and Drink”, adică, mai pe românește, încă un motiv ca pentru orice motiv scoțienii să sărbătorească cu bunătățuri tradiționale.

Cu un meniu tradițional scoțian, cu whisky păstrat la rece și cu chef de dans, români prieteni-de-pahar-și-farfurie se vor întâlni la J’ai Bistrot pe 26 aprilie, orele 13-20 să primească venirea verii cu zâmbetul scoțian pe buze.

Ce se va întâmpla?

#eatscottish: se va găti ”powered by Muffindipity” special pentru această ocazie – de dimineață se intră în bucătărie, iar începând cu ora 13 se servește lunch-ul până acesta este sold out. Meniul va fi anunțat curând și va conține doar feluri de mâncare scoțiene.
#scottishlove: vom avea ocazia să experimentăm rețete tradițional scoțiene găsite și gătite de un pasionat de gătit pentru prieteni și o pasionată pentru cultura celtică. Ingredientul extra adăugat în cele pregătite împreună îl reprezintă dragostea dintre cei doi.
#dancescottish: vom asculta și încerca și ritmuri scoțiene dat fiind faptul că danscoțienii din comunitatea Dance Scottish ni se vor alătura pe parcursul acestei zile.
#scottishparty: prietenii de la Ballantines deja au pus pe masa acestei inițiative câteva dintre mândriile lor: sticlele de whisky. Îl vom găsi la un preț special acestui eveniment și îl vom putea servi lângă mâncarea potrivită.

3 motive să #scottishparty

1. Solist artist în formația vocal instrumentală Niște Băieți, punker sensibil și adept al devizei „Fără muzichie viața e pustiu”, Albert va fi bucătarul scoțian al evenimentului. Albert are experiență în gătitul pentru mai multe persoane și împreună cu Ancuța au fondat din pasiune Muffindipity.

2. Alina Petrișan își va lansa noul website și noua structură de clase, împreună cu noul său brand personal ”AP” ce cuprinde deja toate inițiativele sale. Fondator al comunității Dance Scottish România și pasionată de aspecte sociale, Alina este profa de dans scoțian, ”doamna profesoară” preferată a copiilor și antrenorul cool de dans cu inițiativă din Dance AP Studio.

3. Pe tot parcursul zilei, începând cu ora 13, va avea loc un concurs ce are ca miză expunerea inițiativelor scoțiene din România. Concursul se va încheia la ora 20, când vor fi anunțați câștigătorii ce vor beneficia de premiile oferite de către sponsorii evenimentului.

Programul și  Meniul zilei

Programul zilei, la fel ca și meniul detaliat vor fi anunțate curând pe evenimentul oficial, dar și pe pagina de facebook Dance Scottish și J’ai Bistrot.

Pentru detalii referitoare la pregătiri și desfășurare a evenimentului, pot fi urmărite hashtag-urile oficiale ale evenimentului: #dancescottish #scottishlove #eatscottish #scottishparty

ap_afis_eveniment_final

 

Event page: https://www.facebook.com/events/898854743470691/
Official hashtags: #eatscottish #scottishlove #dancescottish #scottishparty
Locație – J’ai Bistrot: https://www.facebook.com/JaiBistrotBucuresti
Dance Scottish Community: https://www.facebook.com/dance.scottish
Muffindipity: https://www.facebook.com/Muffindipity
Alina Petrișan: http://www.alinapetrisan.ro
Ballantines Romania: http://www.ballantines.com/en

Tweets:

1. Românii au luat-o scoțienește razna. #scottishparty 26 Aprilie @ J’ai Bistrot cu whisky și bucurie pt venirea verii http://buff.ly/1GooNVt
2. #scottishlove între 2 români + o comunitate = #scottishparty cu meniu scoțian. 26.04 @ J’ai Bistrot Hai după 1PM! http://buff.ly/1GooNVt

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.