Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eat & Meet București – Întâlneşte actualii experţi ai României, la cină

0

Dacă ai între 18 și 30 ani, ești student sau absolvent interesat de domeniul dezvoltării durabile a României și dorești să iei masa cu actualii lideri ai României și experți din diferite arii de specialitate, atunci aceasta este oportunitatea ideala de dezvoltare personala si profesionala.

Young European Leadership, în colaborare cu Forumul Tinerilor din România, organizează evenimentul Eat&Meet, în data de 29 octombrie 2015, în cadrul unui restaurant din Centrul Vechi al Bucureştiului. Tema evenimentului este: „Dezvoltare durabilă în România: posibilitate sau ficţiune?”.

Poster Eat&Meet

Eat&Meet este unul dintre proiectele iniţiate de YEL ce are ca obiectiv facilitarea unui dialog deschis între viitorii lideri europeni şi principalii piloni ai României. Acest eveniment reprezintă o oportunitate ideală de a promova schimbul de informaţii, cunoştinţe şi idei în cadrul unei cine, în care 5-6 tineri aspiranţi vor interacţiona cu actuali experţi pentru a găsi împreună soluţii inovatoare la actualele probleme ale României.

Printre invitaţii care şi-au confirmat prezenţa la eveniment, se află şi Georgiana Cosoveanu (Governmental Affairs Manager, Johnson and Johnson Romania), Corina Murafa (Energy Policy Expert), Ciprian Steanescu (Global, Shaper, World Economic Forum), Radu Magdin (Transnational Consultant, Smartlink Communications S.R.L.) şi Dragoş Preda (Director de Cabinet, Ministerul Tineretului şi Sportului).

Ediţiile anterioare Eat & Meet s-au dovedit a fi un adevărat succes și YEL a avut onoarea de a găzdui importante personalităţi din sfera politică europeană, precum: Karl Friedrich Falkenberg-Director General al Direcţiei Generale pentru Mediu (ENV), Comisia Europeană, Theo Thomas -Economist Senior al Băncii Mondiale (World Bank) pentru regiunea Europa și Asia Centrală și Şef de Echipă pentru Raportul Economic Periodic UE, Jean Lambert- Europarlamentar în Parlamentul European, Marie Donnelly-Director al Direcţiei Generale pentru Energie (ENER).

Evenimentul este adus în România de către Luiza Niţă (Ofiţer de Presă în cadrul Departamentului de Comunicaţii YEL) şi Daria Adriana Mateescu (Ambasador al Dialogului Structurat cu Tinerii-Prahova) şi percepe o taxă de participare de 50 RON (care include aperitiv şi fel principal).

Întrucât locurile se vor aloca pe principiul ‘primul venit, primul servit’, aplicaţi acum pentru a vă asigura participarea, la adresa: https://www.smore.com/sg09e-eat-meet-bucuresti

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.