Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Early Bird la Fundația Calea Victoriei! Alege de acum cursurile preferate din luna Iunie și prinde REDUCEREA DE 15%

0

Pentru o seară reușită în oraș ai nevoie de:

– Un loc cu decor fain, care să-ți stimuleze imaginația și la care toată lumea să ajungă ușor. Avem!

– Uubiecte de discuție fresh și variate – știm că ești mereu dornic/ă de noutăți și povești de tot soiul. Avem!

– Oameni deștepți, cu preocupări și gusturi similare cu ale tale, prieteni vechi sau noi cu care să împarți serile parfumate de vară. Avem!

Fundația Calea Victoriei îți pune la dispoziție toate cele trei elemente decisive pentru seri reușite în București. Tot ce trebuie să faci este să vezi ce domeniu te atrage: dezvoltare personală, arte, stil vestimentar, istorie, spiritualitate sau blogging, să te înscrii la curs pe contact@victoriei.ro și să acționezi rapid. Pentru că în perioada 16-23 mai ai 15% REDUCERE la orice curs din programul lunii iunie:

Săptămâna 4-10 iunie:

Săptămâna 11-17 iunie:

Săptămâna 18-24 iunie:

Săptămâna 25 iunie – 1 iulie:

 

Toate cursurile din program se desfășoară la noul sediu al Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 16-23 mai. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.