Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EARLY BIRD! 15% Reducere la Școli de Vară de scriere creativă, actorie, astronomie, design interior și fotografie

0

În luna Iulie, te întâmpinăm cu veselie, relaxare și o mulțime de feluri în care îți poți petrece timpul liber! La Fundația Calea Victoriei poți participa la școli de vară de Pictură, Fotografie, Design Interior, Diplomație, Animație japoneză, Blogging, Mindfulness, Stil vestimentar și altele. În plus, în perioada 20 – 27 iunie beneficiezi de 15% REDUCERE la toate atelierele din Iulie, regăsite în lista de mai jos:

Săptămâna 2 – 8 iulie:

Săptămâna 9 – 15 iulie:

Săptămâna 16 – 22 iulie:

Săptămâna 23 – 29 iulie:

Săptămâna 30 iulie – 5 august:

Toate școlile de vară se desfăşoară la noul sediu al Fundaţiei Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Când te hotărăști ce ți-ar plăcea, dă un mail pe contact@victoriei.ro – este adresa la care se fac înscrierile.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 20-27 Iunie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

Ilustrație: Jozsef Vass

reduceri scoli de vara 2018

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.