Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Early Bird: 15% REDUCERE la școli de vară de dicție, actorie, pictură, fotografie și dezvoltare personală

0

Vara asta ia-ți vacanță în fiecare săptămână! Ai școli de vară și ateliere culturale pe alese la Fundația Calea Victoriei: scriere creativă, pictură pe sticlă, istoria religiilor, fotografie, astronomie, jurnalism, dezvoltare personală și multe altele!

Bucură-te de oricare dintre ele ca de o vacanță suplimentară, cu prieteni noi, discuții haioase și schimbări de perspectivă chiar la tine în oraș. Întâlnirile au loc în fiecare seară, de la 19.00, într-o casă răcoroasă din centrul Bucureștiului, aproape de Universitate și Romană.

Și-acum vine vestea cea mai bună: ai 15% REDUCERE la orice curs din luna iulie, dacă faci plata în perioada 19-26 iunie.

Citește programul, decide când și unde vrei să evadezi și… dă un mail pe contact@victoriei.ro, ca să faci înscrierea:

 

Săptămâna 1 – 7 iulie:

Săptămâna 8 – 14 iulie:

Săptămâna 15 – 21 iulie:

Săptămâna 22 – 28 iulie:

Săptămâna 29 iulie – 4 august:

Toate cursurile au loc la sediul fundației: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 19 – 26 iunie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.