Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

E timpul sa te preocupi de starea ta de spirit: Ateliere de Yoga si Leadership 

0

Indiferent in ce etapa a vietii tale te afli, e important sa ai grija de tine si sa iti gasesti echilibrul interior. Daca iti doresti sa contruiesti lucruri si proiecte valoroase, invata cum sa fii un Leader autentic si carismatic.

unnamed

Pe parcursul dezvoltarii tale, scoala filozofica Yoga poate fi un prieten bun de drum, in care vei gasi idei si inspiratie.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.