DURERI FANTOMĂ, cea mai recentă producție a Teatrului de Artă București, participă la Festivalul 25 de ore de Teatru Non Stop, în Sibiu.

0

Teatrul de Artă București anunță participarea la Festivalul 25 de ore de Teatru Non Stop cu două producţii. Spectacolul DURERI FANTOMĂ de Vasili Sigarev și one man show-ul PAM-PAM, după pamfletele lui Constantin Tănase, susținut de George Constantinescu, vor fi prezentate în ediţia de anul acesta a Festivalului.

Afis dureri fantoma

În data de 25 aprilie, cu începere de la ora 23:00, la Sala Studio a Teatrului Național Radu Stanca, Teatrul de Artă București participă cu cea mai nouă producție, spectacolul Dureri Fantomă, ce a avut premiera pe data de 14 martie 2015. Din distribuție fac parte Rareș Andrici (Dima), George Constantinescu (Gleb), Mihaela Popa (Olga) iar regia îi aparține lui Bogdan Budeș.

Acțiunea spectacolului Dureri Fantomă se petrece la periferia unui oraș, într-un depou de tramvaie, un loc în care planează constant promiscuitatea, decadența, lipsa sensibilității umane, toate acestea răsfrângându-se în drama unei femei bântuită și schilodită de propriul trecut zguduitor. Un depou, doi paznici tineri și sufletul Olgăi în căutarea obsesivă a fantomei unei povești pe care nu vrea să o piardă.

În a doua zi a Festivalului (26 aprilie), se va juca cu începere de la ora 18:00, la Cafe Wien, one man show-ul PAM-PAM, după pamfletele lui Constantin Tănase, o comedie amară despre România de acum 70 de ani și cea a zilelor noastre, care, surprinzător a rămas aceeași.

În prologul Festivalului 25 de ore de Teatru Non Stop, la finele lunii martie, actorul și fondatorul Teatrului de Artă București, George Constantinescu, a susținut succesiv în 13 locuri diferite din Sibiu, pe parcursul a 25 de ore non-stop, one man show-ul PAM-PAM. Acum, precum în ultimele 3 ediţii, din nou la Sibiu, invitat în ultima seară de Festival.

Detalii legate de programul integral al Festivalului, dar și alte informații, puteți găsi pe site-ul: http://respirateatru.ro

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) este un organism independent, care a luat fiinţă sub această denumire în anul 2010, dar a cărui experienţă artistică începe cu alţi patru ani în urmă. Dedicat în întregime artei actorului – de unde şi titulatura – TAB a adunat cu cele 10 producţii, încă din prima stagiune, peste 500 de reprezentaţii atât în săli clasice de spectacol, cât şi în spaţii neconvenţionale (cluburi, pub-uri, spaţii de evenimente).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.